• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI SE POJAČAVAJU, A KO ĆE KOD JOKIĆA? Denver mora da se riješi nezadovoljnog, a pojačanje im pobjeglo

Autor Haris Krhalić

Dok u Lejkerse i Finiks stižu pojačanja, za to vrijeme Denver sjedi skrštenih ruku.

 Denver NBA liga potencijalna pojačanja Izvor: Profimedia

Prethodnu noć u NBA ligi obilježili su trejdovi pa smo videli da je u razmjeni tri tima Rasel Vestbruk napustio Lejkerse, a Kevin Durent je za to vrijeme otišao iz Bruklina u Finiks. S obzirom na to da se uskoro bliži kraj "prelaznog roka", klubovi su sve aktivniji, tako da je u drugom planu zbog "blokbaster" trejdova ostala razmjena Portlanda i Njujorka. 

Tako je Džoš Hart iz redova Trejlblejzersa stigao u Nikse, dok je u suprotnom smijeru došao Kem Rediš, kao i pik prve runde na draftu. Interesantno je da je Denver upravo figurirao kao potencijalni klub Kema Rediša, međutim djeluje da Jokićev tim, kao i mnogo puta do sada, nije bio dovoljno brz i konkretan, što bi moglo i da im se obije o glavu. Konkurencija se pojačava i djeluje da će Zapad biti daleko jači nego što je to bio slučaj na početku sezone.

Za sada se spekuliše da Denver želi da trejduje talentovanog Bounsa Hajlenda i to samo zbog toga što je nezadovoljan ulogom i minutažom, odnosno nema strpljenja da čeka na šansu kod Majkla Melouna. Zbog takvog odnosa, Meloun je presjekao tako da Hajlend dobija šansu tek "na kašičicu" i čeka promjenu sredine.

Upravo je Rediš, krilni košarkaš sa Djuka, trebalo da bude zamjena za njega u rotaciji Denvera, ali su očigledno oklijevali i zakasnili. Bivši igrač Atlante, ove sezone u Niksima je prosečno bilježio 8,4 poena i 1,6 skokova, dok je Hart u Portlandu imao 9,5 poena, 8,2 skoka i 3,9 asistencija. Vrijeme će pokazati ko je bolje prošao u ovoj razmjeni, ali čini se da je Hart u prednosti jer će opet igrati sa Bransonom, bivšim saigračem sa Viljanove.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC