• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saigrač iz Lejkersa nije slavio Lebronov rekord: Najvažnija noć u Džejmsovoj karijeri, a "prijatelj" ga izdao! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se da jedan igrač nije slavio Lebronov rekord.

 Entoni Dejvis se nije radovao rekordu Lebrona Džejmsa Izvor: Fonet/AP/Ashley Landis

Dok je Nikola Jokić uništavao Rudija Gobera i išao po novi tripl-dabl, Lebron Džejms je ispisivao istoriju NBA pošto je postao najbolji strelac u istoriji lige prestigavši, činilo se, nedostižnog Karima Abdula-Džabara. Uoči meča sa Oklahomom, Lebron je znao da mu nedostaje 36 poena kako bi oborio rekord i uspio je konačno da ga sruši krajem treće četvrtine svojim karakterističnim "fejdavejom" nakon koga je meč na kratko prekinut.

Svi sa klupe Lejkersa su bili na nogama, čekali da Džejms obori rekord kako bi mu prišli da mu čestitaju, međutim samo jedan igrač se nije radovao - čime su produbljene priče o lošim odnosima u svlačionici.

U pitanju je naravno Entoni Dejvis, koji je sa Lebronom osvojio šampionski prsten 2020. godine, međutim od tada se nikako ne slažu. "Kralj" nije zadovoljan što je Dejvis prečesto povrijeđen i što ne pruža podjednako dobre igre kao što je to bilo prije dvije godine, odnosno ponekad djeluje da mu se i ne igra košarka. Zato su i odnosi njih dvojice rastrzani, pa ne može da se kaže da je preveliko iznenađenje što "Obrva" nije ni proslavio rekord svog saigrača.

Naravno, snimak je vrlo brzo postao viralan i vjerovatno je informacija već stigla i do Lebrona Džejmsa, kome je majka prvo čestitala, pa potom i legendarni Karim Abdul-Džabar koji je uživo pratio "pad rekorda".

Pogledajte kako je Dejvis reagovao poslije koša Lebrona Džejmsa koji nije mnogo promijenio stvari za Lejkerse jer su izgubili 133:130.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC