• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPAVAO MU SA MAJKOM, A SAD SU SAIGRAČI! Trejd napravio haos u NBA (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Larisa Pipen je majka Skotija Pipena Džuniora, a sada kod njenog sina stiže njen bivši dečko Malik Bizli.

 Malik Bizli će igrati sa sinom svoje bivše partnerice Izvor: Instagram/larsapippen/YouTube/NF/Screenshot

"Blokbaster" trejd Lejkersa, Jute i Minesote donio je razmjenu čak osmorice košarkaša, a iako je u prvom planu odlazak Danđela Rasela u Los Anđeles, odnosno Rasela Vestbruka u Solt Lejk Siti, pomalo "ispod radara" prošao je i jedan transfer koji je prvenstveno interesantan ljubiteljima sportskih tračeva. U pitanju je selidbla Malika Bizlija iz Jute u Lejkerse, gdje će mu saigrač biti Skoti Pipen Džunior, inače sin njegove bivše partnerke - Larse Pipen.

Malik Bizli i Larsa Pipen bili su nekoliko mjeseci u vezi tokom 2021. godine, pošto je razlika od preko dvije decenije (22 godine) bila nepremostiv faktor. Interesantno je da je Bizli u vrijeme zabavljanja sa atraktivnom Larsom, pogađate bivšom suprugom legendarnog Skotija Pipena, bio u braku sa Montanom Jao. Njihov brak je očigledno "pukao" kada ih je uhvatila na djelu, međutim Larsa Pipen nije dugo trpjela Malika Bizlija, pa ga je ubrzo "šutnula" i ne tako davno je uplovila u novu košarkašku romansu, sada sa sinom legendarnog Majkla Džordana (saigrača Skotija Pipena iz Čikaga).

Odmah poslije selidbe Malika Bizlija u Lejkerse - društvenim mrežama počeli su da kruže komentari i "mimovi" na račun mladog košarkaša Skotija Pipena Džuniora, pa mu je boravak u Los Anđelesu prisjeo i prije nego što je dobio priliku da se pokaže. Do sada je odigrao samo šest utakmica i trenutno je u razvojnom timu Saut Bejom.

Zaista neobična situacija u Los Anđelesu, ali teško da će Lejkersi povodom ovoga nešto preduzeti i to će Bizli i Pipen morati da riješe između sebe. Lebron i te kako poštuje Bizlija iako je "luda glava" i imao je problema sa zakonom, pa se nije naročito ni proslavio igrajući ove sezone za Jutu. Nastupio je na 55 utakmica i u prosjeku igrao 25 minuta. Postizao je 13,4 poena uz procenat šuta ispod 40 odsto, dok je imao i još 3,6 skokova i 1,7 asistencija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC