• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesina prekinuo konferenciju i progovorio na srpskom! Italijan sve zaustavio kad je vidio Zorana Savića

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Etore Mesina analizirao je pobjedu protiv Partizana, a onda je vidio Zorana Savića.

 Etore Mesina izjava poslije pobjede nad Partizanom Izvor: YouTube/Printscreen/Milano TV

Armani je nastavio niz odličnih rezultat, upisao je novu pobjedu i uključio se u borbu za top8 Evrolige. Pobijedio je Partizan u Milanu (76:62). Igrao je agresivno u odbrani, strpljivo u napadu i zahvaljujući igri u drugom poluvremenu je upisao trijumf i sada ima skor 12-15, dok je srpski tim na 15-13.

Etore Mesina je analizirao dešavanja na terenu, a onda je u jednom momentu prekinuo konferenciju za medije kada je vidio Zorana Savića. Počeo je da mu maše i da mu dobacuje na srpskom. "Presrećni smo, jer smo pobijedili veoma dobar tim koji se odlično brani i sjajno napada. Vidjeli ste kako je Obradovićev tim napredovao tokom cijele sezone. U prvom poluvremnu smo igrali dosta slabo, poslije toga je bilo bolje. Bili smo disciplinovaniji u napadu. Tražili smo šuteve za Bilija Berona, dok smo unutra gledali Brendona Dejvisa i Kajla Hajnsa, naši plejmejkeri su kontrolisali tempo. Moramo da idemo polako, da napredujemo iz meča u meč. Čestitam i našim navijačima koji su imali svoje takmičenje na tribinama sa ljudima iz Srbije. Bila je zaista teška i naporna utakmica."

Jedno od pitanja ticalo se Dantea Egzuma, kako je uspio da zaustavi pokretačku snagu crno-bijelih. Australijanac je meč završio sa 10 poena, većinu je dao u samoj završnici, i 4 izgubljene lopte. "Moraš da analiziraš i igru protivnika, da vidiš gdje su njegove prednosti. Naravno da smo vidjeli da je Egzum veoma važan za igru Partizana i posebnu pažnju smo obratili na njega u pripremi. Morali smo da pazimo i na skok, da im ne dozvolimo lake poene, sve to su stvari koje su bitne, mada na kraju pobjeđuje onaj ko daje više poena. Mostam da istaknem i Tonuta koji je na početku posljednje četvrtine imao sjajnu blokadu na Panteru, to je bio jako bitan momenat za ishod utakmice."

Kada se spremao da čuje sljedeće pitanje u prolazu je bio Zoran Savić. Vidio ga je Etore, prekinuo sve i mahao mu i vikao "Zorane, Zorane", a poslije toga je dodao i "Ćao". "Izvinjavam se na prekidu. Važno je da nastavimo da se borimo do samog kraja. Imate stvari koje ne možete da kontrolišete, povrede, kalendar je takav da ima mnogo mečeva. Srećan sam što postoji kohezija između navijača i igrača, tu su, podržavaju nas, većina ovih igrača bila je tu na fajnal-foru", zaključio je Mesina.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC