• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košmarna sezona, mi snosimo odgovornost! Oglasio se Nebojša Čović i otkrio: Nikad se nismo palili na F8!

Autori Goran Arbutina Autori Nikola Lalović

Prvi čovjek Crvene zvezde Nebojša Čović je istakao da su prioritet kluba trofeji i da je za sada jedan osvojen, ali da je sezona "košmarna".

 Nebojša Čović košmarna sezona za KK Crvena zvezda Izvor: RTS/Screenshot

Crvena zvezda je porazom od Barselone u Kataloniji svela svoje šanse za prolaz u Top 8 Evrolige na puku matematiku, a prvi čovjek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović se na kratko osvrnuo na igre tima u pregledu štampe na jutarnjem programu Radio Televizije Srbije. 

Crveno-bijeli imaju tri vezana poraza, a u Evroligi od sredine januara kada su upali u krizu pobijedili samo Anadolu Efes na svom terenu. Istakao je Nebojša Čović da je ovo "košmarna sezona" za ekipu, ali da su prioritet trofeji. 

"Mi snosimo najveću odgovornost. Veliki broj utakmica smo izgubili na neobičan način. Košmarna sezone, ali se mi još uvijek držimo u okvirima ciljevima koje smo zacrtali. Osvojili smo jedan, pred nama su još dva trofeja. Nikad se nismo 'palili' na fajnal-ejt. Laici u formi ološa pozicionirani u košarci nam pripisuju rekreativna takmičenja i da Zvezda ima ne znam koliko para. Sve što je probano na nama ove godine smo dobro izdržali", rekao je Nebojša Čović. 

Zvezda je u Nišu uspjela da dođe do trofeja Kupa Radivoja Koraća i da osvoji jedan pehar, a sada joj predstoje borbe u ABA ligi i u Superligi Srbije. Ipak veliki problem u ABA ligi predstavljaju porazi od Cibone i Partizana nakon kojih crveno-bijeli više nisu prvi na tabeli i ako tako ostane neće imati prednost domaćeg terena u plejofu ABA lige. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC