• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić povrijeđen pred plej-of!? Tvit koji je ZABRINUO navijače Denvera, javio se i Džordž Karl!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Da li je u pitanju povreda ili namjera Melouna da ga odmori za duel sa Finiksom? U svakom slučaju djeluje da Jokić neće igrati u posljednjem meču u martu.

 Nikola Jokić povrijeđen  Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić je pod znakom pitanja za predstojeći meč Denvera i Nju Orleansa koji je na programu u noći između četvrtka i petka. Razlog zbog kog bi Jokić mogao da propusti duel sa Pelikansima je problem koji ima sa listom desne noge u kome je osjetio "zatezanje", tako da će Majkl Meloun u posljednji čas odlučiti da li će koristiti svog najboljeg igrača u meču koji nema preterano veliki rezultatski značaj za njegovu ekipu.

Denver trenutno ima skor 51-24 i obezbijedio je plej-of poput Memfisa (48-28) i Sakramenta (46-30), pa su male šanse da će ih neko u preostalih sedam utakmica, koliko čeka Nagetse, uspjeti da "preskoči" na prvom mjestu Zapada.

Zato se javio i legendarni trener Denvera Džordž Karl koji je putem Tvitera poslao poruku Melounu: "Odmori Jokića!" Jasno, iskusni stručnjak je od "stare škole" koja ne želi da rizikuje težu povredu košarkaša, ali sudeći po onome što znamo o Somborcu, djeluje da će kod Melouna insistirati da ipak igra. Ujedno, bitno mu je i zbog trke za MVP nagradu.

Odmah poslije meča sa Pelikansima, Denver dan kasnije čeka gostovanje Finiksu, a potom do 9. aprila igraju još pet utakmica: Golden Stejt kod kuće, Hjuston, Finiks i Juta u gostima, pa za kraj Sakramento kod kuće.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC