• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić ide po NBA titulu - ne pamti se ovakvo razbijanje: Denver se igra sa rivalima, MVP-u niko ništa ne može!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić i Denver Nagetsi su krenuli moćno! Na startu plej-ofa su već poslije tri četvrtine pobijedili Minesotu, a Srbin skoro da nije ni igrao u posljednjem periodu.

 Denver siguran protiv Minesote na startu NBA plej-ofa Izvor: Profimedia

Nikola Jokić i Denver Nagetsi krenuli su po titulu! Razbili su Minesotu u prvom duelu plej-ofa 109:80 u meču u kome ni u jednom momentu nije bilo dileme ko će doći do trijumfa. Već na poluvremenu je Denver vodio dvocifrenom razlikom, a kada su Nagetsi treću četvrtinu dobili rezultatom 32:14 meč je praktično bio gotov. 

Srpski centar igrao se sa svojim čuvarima na ovom meču, ali je zbog ovakvog rezultata presjedio skoro cijelu četvrtu četvrtinu na klupi. I pored toga je ubacio dabl-dabl sa 13 poena i 14 skokova uz dodatih šest asistencija. 

Ponovo je ekipa sa dva vrhunska centra Rudijem Goberom i Karlom Entonijem Taunsom poklekla pred dvostrukim MVP-em. Tri puta najbolji defanzivac lige Rudi Gober ništa nije mogao srpskom čarobnjaku pod košem, Pogledajte:

Na kraju je u sastavu Jokićevog tima najefikasniji bio Džamal Marej sa 24 poena i po osam skokova i asistencija. Majkl Porter je imao nekoliko sjajnih zakucavanja i završio je meč sa dabl-dablom od 18 poena i 11 skokova, a Kevin Koldvel-Poup je dodao 15 poena. Kod indisponirane Minesote Entoni Edvards je ubacio 18 poena, Karl Entoni Tauns je stigao do dabl-dabla od 11 poena i 10 skokova. 

U drugom meču večeri Los Anđeles Klipersi šokirali su favorizovane Finiks Sanse! U prvom meču serije pobijedili su na gostovanju na Floridi 115:110 i to bez povrijeđenog Pola Džordža u ekipi.

Nevjerovatni Kavaj Lenard je na terenu proveo 41 minut i za to vrijeme je ubacio 38 poena i imao po pet skokova i asistencija. Erik Godron je dodao 19 poena, a Ivica Zubac dabl-dabl sa 12 poena i 15 skokova. Odličan je bio i Rasel Vestbruk sa 9 poena, 10 skokova i osam asistencija. Sa druge strane Kevin Durent je bio najefikasniji sa 27 poena uz 11 asistencija i devet skokova, Devin Buker je dodao 26 poena, a Tori Kreg 22. Kris Pol je imao samo sedam poena, ali i 11 skokova i 10 asistencija.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC