• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekadašnji košarkaš crno-bijelih postao potpredsjednik KSS!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Milenko Tepić novi je visoki funkcioner Košarkaškog saveza Srbije.

 Milenko Tepić potpredsjednik KSS za mušku košarku Izvor: MN PRESS

Nekadašnji as Partizana i reprezentacije Srbije, Milenko Tepić (36), novi je potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) zadužen za mušku košarku. On je na tom mjestu odlukom Skupštine KSS zamijenio Nenada Krstića, koji se povukao i početkom godine je preuzeo brigu o Slogi iz Kraljeva.

Milenko Tepić je tokom uspješne karijere bio šampion Evrope sa Panatinaikosom, osvajač kontinentalnih zlata sa mladim kategorijama Srbije, srebra Eurobasketa sa "A" selekcijom, a najdublji trag ostavio je u Partizanu, u koji je 2006. stigao iz matične Vojvodine i osvojio četiri titule prvaka Srbije, tri titule šampion ABA lige, dva trofeja Kupa Radivoja Koraća... Tepić je nastupao i za Sevilju, Ritas, PAOK, Orlandinu, Vareze, Iraklis, a karijeru je završio 2021. u dresu Mege, u kojoj je ostao kao tim-menadžer.

Predsjednik KSS Predrag Danilović rekao je u obraćanju delegatima Skupštine da je 2023. veoma značajna godina za krovnu košarkašku organizaciju. "Godina koja je počela je za nas jako značajna pošto slavimo veliki jubilej – 100 godina košarke u Srbiji i 75 godina od osnivanja Košarkaškog saveza. Obilježićemo je nizom manifestacija i planiramo da cijela 2023. bude u znaku košarke. Pripremamo brojne akcije i događaje, sa kojima smo već počeli i kroz koje želimo da prikažemo našu bogatu istoriju. Kruna ove zlatne godine biće Svečana akademija koja će biti održana 12. decembra, na dan osnivanja Košarkaškog saveza Jugoslavije prije 75 godina, u MTS dvorani u Beogradu. Želim da se zahvalim predsjedniku Republike Aleksandru Vučiću koji mnogo pomaže KSS, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Olimpijskom komitetu i svim našim poslovnim partnerima na podršci u realizaciji redovnih i međunarodnih programa Košarkaškog saveza Srbije. Vjerujem da ćemo i u budućnosti opravdati njihovo povjerenje". rekao je predsjednik Danilović.

Usvojeni su Godišnji izvještaj Nadzornog odbora KSS za 2022. godinu, Godišnji završni račun KSS za 2022. godinu, Finansijski i revizorski izvještaj KSS za 2022. i Finansijski plan KSS za 2023. godinu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC