• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOKIĆ PROMAŠIO PENAL, A JANIS JE NA IVICI - ATOMSKA NBA LIGA! MONDO podkast "Šesta lična": Metla je metla!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poslušajte najnoviju epizodu MONDO podkasta "Šesta lična" o NBA ligi.

 Mondo podkast Šesta lična - Atomska NBA liga Izvor: MONDO

Zahuktava se ovaj plej-of! Gledali smo vrhunske utakmice u poslednjih sedam dana, neke su bili i pravi klasici, a vidjeli smo i prvu metlu! Ali da krenemo redom...

Domarovu ostavu pohodili su prvo Bruklin Netsi, koje je Filadelfija očekivano lako eliminisala sa četiri brze pobjede. Teško je reći da smo ikakva druga očekivanja imali od ove serije, ali metla je metla, pa će Siksersi u najmanju ruku imati nešto više odmora dok Boston ne razreši Atlantu. A to očekujemo da će se desiti u narednih par dana...osim ako ne vidimo neko novo iznenađenje?

Kad smo kod iznenađenja, dva se pomaljaju na istočnoj obali. Ono jedno i nije neko iznenađenje – Niksi su progutali Kavse u grotlu Medisona, i potjerali ih na ivicu eliminacije na krilima moćnog Džejlena Bransona. Iako on sam tvrdi da za njega nije bilo budućnosti u Dalasu, vjerujemo da se i Mark Kjuban i navijači Mavsa itekako „češu“ kad pomisle da je cijela ova drama ove sezone mogla biti izbjegnuta.

Ono drugo – ono drugo je već kapitalno! Majami je na najbolji mogući način iskoristio odsustvo Janisa Adetokumba u prve tri utakmice, a zatim prednost valorizovao monstruoznom partijom Džimija Batlera u čevrtom meču. Baksi su sada na ivici da postanu tek peta ekipa sa prvog mjesta u plejofu koja napušta doigravanje u četvrtfinalu!

Na zapadu zato – atomska košarka! Denver je bio na jednom penalu Nikole Jokića od metlanja Minesote, ali su se „vukovi“ u produžetku izborili makar za još jednu utakmicu. Ludih par mečeva vidjeli smo i u seriji Lejkersa i Grizlisa, gdje su se mladi „medvjedi“ izgubili u svetlima velegrada i potpuno ostali bez kompasa dok se ljubičasto-zlatna mašina uigrava. Tri prema jedan za Lebrona i družinu, namještaju se epska polufinala!

Ipak, prave poslastice su posljednja dva para na zapadu. Iako su Klipersi potpuno desetkovani odsustvima Kavaja Lenarda i Pola Džordža, Rasel Vestbruk pruža dostojanstven otpor favorizovanim Sansima, ali se to nažalost i ne vidi u timskom skoru. A u sjevernoj Kaliforniji sve puca od varnica, gde Kingsi i Voriorsi igraju sada već legendarnu seriju. Imao je Harison Barns šut za velikih 3-1 za „Kraljeve“, međutim izvukli su se aktuelni šampioni, pa se serija nastavlja u prestonici!

Ludi plej-of ples se nastavlja, a vi srećom imate i gde da ga pratite! Ne zaboravite da se ABA priča nastavlja u četvrtak...pa se vidimo!

Pogledajte

01:22:33
Šesta Lična – S5N22
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC