• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dante Egzum se prvi put oglasio o stanju povrede - raspalio maštu navijača Partizana!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Povrijeđeni Australijanac daje sve da već u utorak bude na terenu, jer će ekipi biti neophodan!

 Dante Egzum se oglasio o povredi Izvor: Profimedia/900/Cordon Press

Partizanov as Dante Egzum oglasio se prvi put od utakmice protiv Reala, u kojoj je zadobio povredu prsta na nozi tokom divljačkog nasrtaja košarkaša Madriđana Gersona Jabuselea. Australijanac je izrazio zahvalnost svima zbog podrške, uvjerio pratioce na Instagramu da se oporavlja i da je spreman da uradi sve što je potrebno da nastavi da se bori za titulu Evrolige.

"Hvala vam svima na porukama! Bila su ovo luda 24 časa, ali ljekarski tim radi sve što može da sanira povredu koju sam zadobio tokom sukoba. Moj fokus je na tome da uradim sve što je potrebno da se vratim i da nastavim ovo putovanje, da donesem Beogradu i najboljim navijačima titulu koju zaslužuju! Sva podrška mi veoma znači i nadam se da ću vas vidjeti uskoro na terenu", objavio je Australijanac.

Klupski doktor Momčilo Moma Jakovljević rekao je poslije utakmice u Madridu da tako brutalan nasrtaj nije vidio, da je Egzum mogao da doživi prelom kičme i da povreda uopšte nije bezazlena. Ipak, srećom, u petak tokom dana stigle su pozitivnije informacije, da Australijanac ipak nije polomio prste, već da je samo istegao ligament i da bi možda mogao da zaigra u utorak. U tom meču on će bez ikakve dileme biti apsolutni lider ekipe, jer neće biti kažnjenog kapitena Kevina Pantera ni u toj, ni u utakmici poslije te, kao ni centra Matijasa Lesora, koji je sankcionisan jednom utakmicom neigranja.

Partizan vodi 2:0 u seriji i pobjeda ga dijeli od plasmana na Fajnal-for u Kaunasu, a Egzumova zasluga za taj uspjeh je ogromna - i to od početka sezone.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC