• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVROLIGA NIKAD UZBUDLJIVIJA - UZ PARTIZAN I REAL, JOŠ 2 MAJSTORICE! Čudesna utakmica u Istanbulu, Fener opet ide u Atinu

Fenerbahče je uzvratio Olimpijakosu i zakazao utakmicu odluke za Fajnal-for u glavnom gradu Grčke.

 Fenerbahče Olimpijakos Evroliga Izvor: Profimedia/ANE5872829

Fenerbahče je pobijedio Olimpijakos 73:69 u četvrtoj utakmici plej-of serije, izjednačio na 2:2 i zakazao "majstoricu" za utorak. U atinskoj Dvorani mira i prijateljstva, grčki i turski velikan odlučiće učesnika Fajnal-fora nakon pete utakmice, u kojima će biti završene i serije Real Madrid - Partizan (2:2) i Monako - Makabi (2:2). Samo je Barselona ekspresno završila posao u plej-ofu i "ometlala" Žalgiris, plasiravši se na F4 turnir u Kaunas sa skorom 3-0. Upravo je španski velikan potencijalni rival Partizana, pred kojim je treća i odlučujuća "meč lopta" za prolaz. Taj meč u dvorani Reala biće odigran u srijedu.

Kada je u pitanju serija Fenera i Olimpijakosa, "meč lopte" grčkom timu donio je Kostas Slukas, trojkom za pobjedu u prošlom meču u Istanbulu, u srijedu. Međutim, u petak uveče heroji su bili na drugoj strani. Prije svih, to je bio Amerikanac sa grčkim pasošem i bivši šuter Olimpijakosa Tajler Dorsi, koji je minut i po prije kraja postigao "prelomnu" trojku za velikih 70:63 i poveo ekipu ka pobjedi. Bio je to njegov 16. poen i najavio je pobjedu, koju je "ovjerio" njegov saigrač Dišon Pjer, takođe trojkom, ali u posljednjem minutu, za rezultat 73:66.

Uporni Šakil Mekisik odgovarao je i Dorsiju i Pjeru trojkama na njihove pogotke, ali nije uspio da napravi sa saigračima šokantan preokret. Pogledajte kako je trener Fenera Dimitris Itudis proslavio Dorsijevu trojku na 90 sekundi do kraja: 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC