• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džanan Musa otkrio sve o dogovoru sa Olimpijakosom, a o Partizanu i majstorici - ni riječi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Džanan Musa se nije dotakao Partizana i majstorice četvrfinala Evrolige u velikom intervjuu.

 Džanan Musa nije pričao o Partizanu Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Džanan Musa je dao veliki intervju za Evroligu pred petu utakmicu četvrfinala sa Partizanom, a da nije ni jednu riječ izustio o crno-bijelima! Reprezentativac Bosne i Hercegovine koji ove sezone prosječno bilježi 15,1 poen, 3,1 skok i 2,6 asistencija se probio u dresu Reala, a prvi put je zaigrao Evrologu sa tek 16 godina, Tada je igrao za Cedevitu, a još uvijek se sjeća tog meča sa Olimpijakosom. 

"Čuvao sam Spanulisa, bilo je nevjerovatno. Nevjerovatan je osjećaj biti na istom terenu i čuvati ga, a sada mi je sjajno što sam opet u Evroligi. Tada mi je rekao da nastavim da radim vrijedno, jer sam godinu dana prije toga mogao da odem u Olimpijakos. Bio sam na probi i samo me je potpis dijelio od dresa Olimpijakosa", rekao je Musa. 

Te sezone je na deset evroligaških utakmica postizao 2,7 poena, a zatim je blistao za Cedevitu u Evrokupu. Poslije epizode u Bruklinu u NBA uslijedio je povratak u Evroligu, ali se u Efesu nije proslavio.

"Bilo je teško u NBA zbog fizikalija i svega, ali ja sam pobjednik u životu. Ko god da mi je protivnik daću sve od sebe. Sada imam 23 godine, a osjećam se da imam 32, toliko iskustva imam. I zahvalan sam na tome!", rekao je on, pa istakao: 

"Da budem iskren, nikada nisam izgubio samopouzdanje, Takav sam, vjerujem u sebe jer mnogo radim van sezone. Uzmem samo nedjelju, dvije odmora da posjetim porodicu i onda radim dva-tri mjeseca. Kada toliko radiš moraš da vjeruješ u sebe", rekao je on. 

Nakon neuspješnih epizoda u Efesu u Bruklinu napravio je korak unazad, potpisao je za Breogan i postavio MVP španskog prvenstva. Bio je najefikasniji igrač Endese sa 20,1 poenom po meču i zatim potpisao za "kraljevski klub". 

"Specijalno je doći ovdje i boriti se za titule. Kada obučete ovaj dres osjećate se posebno jer svi znaju za Real Madrid. Kada sam bio klinac znao sa za Real, znao sam koliko je ogroman klub. kraljevski! Zato sam srećan na prilici da nosim ovaj dres i nadam se da ću ga nositi mnogo, mnogo godina.Mnogo je drugačija sada moja uloga nego u Cedeviti ili Efesu i srećan sam što sam toliko važan", rekao je Musa. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC