• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je trener Barselone "zakucao" na klupu Nikolu Kalinića? (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zašto Srbin nije igrao u završnici polufinala Fajnal-fora?

 Nikola Kalinić nije igrao cijelu četvrtinu protiv Reala na F4 Izvor: tv.euroleague.net/screenshot

Real Madrid pobijedio je Barselonu u polufinalu Fajnal-fora i ove godine, čime je ušao u finale protiv Olimpijakosa, zakazano za nedjelju. Gledaocima je ostalo čudno to da srpski košarkaš Nikola Kalinić nije ni kročio na teren u posljednjoj četvrtini, već ju je presjedio na klupi Barse, iako je trener Šarunas Jasikevičijus 10 minuta bezuspješno tražio način da njegov tim proigra u završnici i da Real nekako stane.

Iako nije uspijevao, što pokazuje i konačan rezultat, Kalinić je sve vrijeme sjedeo iza njega i u najbitnijoj četvrtini sezone nije ni kročio na parket, iako je do tada igrao 18 minuta, tokom kojih je postigao šest poena i uhvatio dva skoka.

U jednom trenutku kamere prenosa uhvatile su i razgovor Kalinića i Jasikevičijusa, i nejasno je da li je po srijedi bio neki sukob njih dvojice ili prosto "Šarasova" odluka da na drugi način igra protiv Madriđana.

Za to vrijeme, tim španskog trenera Hesusa Matea kontrolisao je posljednju četvrtinu počev od "prelomnih" poena Serhija Ćaća Rodrigeza, a tačku na pobjedu stavio je Mario Hezonja, trojkom u završnici. Hrvat je sa krilnih pozicija dao ogroman doprinos trijumfu "kraljevskog kluba", a sigurno mu je posao bio drastično olakšan kad naspram sebe nije imao Kalinića, koji ipak nije uspio da opet uđe u finale Evrolige, u kojem je trijumfovao sa Fenerbahčeom 2017. pod vođstvom Željka Obradovića.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC