• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treneru, mogu li ja da nacrtam akciju? MOŽEŠ, JOKIĆU! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić je praktično produžena ruka Majkla Melouna ne parketu i to se vidjelo i protiv Lejkersa.

 Nikola Jokić nacrtao akciju za pobjedu Denvera nad Lejkersima Izvor: Arena Sport/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić mučio se u prve tri četvrtine protiv Lejkersa, bio je "opterećen" faulovima, što je nerviralo i njegovu braću, da bi u posljednjoj dionici preuzeo stvar u svoje ruke i sa 15 poena je poveo Denver do pobjede 119:108. Upravo je na taj način Jokić pokazao kako treba da izgleda pravi lider, i tek sada boli što i treći put uzastopno nije dobio MVP priznanje, a o njegovom uticaju na tim najbolje govore riječi trenera Majkla Melouna.

Trener Nagetsa je na konferenciji za medije otkrio da je Jokić preuzeo i "veću ulogu od igračke", pošto je u odlučujućim trenucima utakmice osmislio akciju kojom će Denver stići do poena. Kada je to poručio Melounu, trener nije pravio nikakav problem nego mu je vjerovao do kraja...

"Na kraju utakmice Marej i Jokić su odigrali dva na dva. Moram da odam zasluge za to Jokiću. Nikola je na klupi rekao: 'Treneru, hajde da to odigramo'. Tražio je da odigra tu akciju sa Marejem i njih dvojica su došli do poena, tako da je trener Jokić napravio sjajan posao večeras", kazao je Meloun i time nagovijestio da bi Somborac nekada u budućnosti vrlo lako mogao da bude i trener, pošto posjeduje "košarkaški mozak".

Ipak, za sada djeluje da ga takve stvari odbijaju, pa je na konferenciji za medije poručio uz osmijeh da mu tako nešto ne pada na pamet: "Ne znam kakav je trener Jokić, ne želim da budem trener, to je najgori posao na svetu!", nasmijao se Somborac.

Pogledajte akciju Jokića i Mareja kojom su "zavrtjeli" Lejkerse!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC