• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspadaju se Lejkersi? Jokić ih pregazio, natjerao Lebrona da misli o penziji, a poslije metle pola tima leti!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Los Anđeles Lejkersi su shvatili da Nikoli ne mogu ništa i sada moraju da mijenjaju ekipu.

 Lejkersi mijenjaju tim - pola igrača odlazi Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je fantastičnim partijama u finalu Zapada uspio da donese Denveru prvo finale NBA lige u istoriji, a nakon "metle" koju je podijelio Lejkersima u tom timu su se upalile crvene lampice. Denver je pobijedio Lejkerse 4:0 u seriji i bilo je jasno da tim iz Los Anđelesa nije imao nikakvu šansu da parira Nagetsima. 

Prvo je bilo glasina da je Lebron Džejms posle tog debakla spreman da se penzioniše i ostavi košarku, ali to nije slučaj i on će početi narednu sezonu kao igrač Lejkersa, ali je veliko pitanje sa kim će igrati. Generalni menadžer Rob Pelinka i trener Darvin Hem spremaju velike poteze, a čak osam igrača je ostalo bez ugovora. 

Plejmejker DiAnđelo Rasel i krilni igrač Malik Bizli će uskoro ostati bez ugovora, ali Lejkersi imaju pravo da im automatski produže ugovore na još jednu sezonu po ranije dogovorenoj cijeni. Loni Voker i Rui Hačimura imaju ugovore po kojima mogu da prihvate ponude drugih timova, ali zatim Lejkersi te ponude mogu da izjednače. Potpuno slobodni agenti postao Denis Šruder i Ostin Rivs koji su bili jako bitni dijelovi rotacije, kao i epizodisti Troj Braun i Venjen Gabrijel. 

Veliko je pitanje kako će Lejkersi izgledati naredne sezone. Već su ove godine napravili ogromne promjene, pa su usred sezone bukvalno promijenili pola tima. Otišli su Kendrik Nan, Demijan Džons, Huan Toskano-Anderson, Rasel Vestbruk, Patrik Beverli i Tomas Brajant a došli Rui Hačimura, Malik Bizli, DiAnđelo Rasel, Džared Vanderbilt, Mo Bamba i Davon Rid. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC