• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN POČINJE POLUFINALE ABA LIGE! Obradović zna šta da očekuje pred Ljubljanu: "Cilj je ostao isti"

Košarkaši Partizana imaće prednost domaćeg terena protiv Cedevita Olimpije.

 Partizan Cedevita Olimpija najava utakmice Izvor: MN PRESS

Nakon silnih obaveza u Evroligi i četvrtfinalne serije protiv Reala koja je potrajala čak pet mečeva, Partizan konačno ima "čistiji" raspored u kojem može da igra ABA ligu. Crno-bijeli će u kratkom vremenskom intervalu dva puta igrati protiv Cedevita Olimpije u polufinalu regionalnog takmičenja, kako bi "nadoknadili" propušteno i pokušali što brže da stignu do finala protiv Crvene zvezde.

U nedjelju, 28. maja, započinje polufinalnu seriju u ABA ligi. Crno-bijeli će u Beogradskoj areni od 19:30 dočekati Cedevita Olimpiju, a taj susret su za klupksi sajt najavili trener Željko Obradović i centar Alen Smailagić.

U ligaškom dijelu regionalnog šampionata, sutrašnji rivali su odigrali dvije utakmice i oba tima su zabilježila po jednu pobjedu. Sada, pred početak polufinalne serije, trener crno-bijelih Željko Obradović kaže: "Cedevita Olimpija je tim sa kojim smo u posljednje dvije sezone igrali veoma izjednačene utakmice. Praktično, uvijek su se te utakmice odlučivale u posljednjim posjedima. To je dovoljno iskustvo da znamo šta nas očekuje. Izuzetno dobra ekipa, ali naravno naše ambicije su da u prvoj utakmici ostvarimo povoljan rezultat i da u Ljubljanu odemo sa zabilježenom pobjedom i vođstvom u seriji. Cilj ostaje isti, a to je da se plasiramo u finale." Ovako je izgledao prethodni meč:

Izjavu pred prvi polufinalni duel dao je i centar Alen Smailagić, koji bi mogao da bude jedan od najbitnijih igrača protiv tima iz Ljubljane. "Oni su nezgodna ekipa, imaju dobre igrače. Pokazali su se u ligaškom dijelu sezone. Oni su tim sa kojim mi nemamo baš najbolje iskustvo ali prošli put smo pobijedili pa se nadamo istom završetku", poručio je Smailagić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC