• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA - Partizan hoće Marija Hezonju!? Hrvat srušio crno-bijele, dobio aplauze i zvižduke, hoće li biti treća sreća?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Treći put se spominje mogućnost da Mario Hezonja pređe u Partizan.

 Partizan hoće Marija Hezonju Izvor: Profimedia

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja osvojio je Evroligu sa Real Madridom, a iako je tokom čitave sezone bio jedan od najvažnijih igrača "kraljevskog kluba", priča se o odlasku. Za Hezonjine usluge zainteresovan je njegov bivši klub Panatinaikos koji ima velike planove sa novim trenerom Erginom Atamanom, dok grčki portal "Ejpeks Sports" sada lansira informaciju da se u trku za Hrvata uključio i Partizan!

Hezonja se inače više puta spominjao kao potencijalno pojačanje Partizana, prvi put još prije decenije kada je crno-bijele vodio Duško Vujošević, a tada mladi hrvatski reprezentativac je izrazio simpatije prema beogradskom klubu. Do dogovora nije došlo i karijera mu je otišla na skroz drugi dio svijeta, da bi se letos ponovo pominjao pre dolaska u Real Madrid.

Vidjećemo da li će biti "treća sreća" ili će se i ovoga puta putevi Partizana i Hezonje neće ukrstiti pošto pomenuti izvor iz Grčke navodi da je Hrvat zainteresovan trenutno za povratak u NBA ligu. Smatra da bi poslije uspješne sezone sa Real Madridom mogao da dobije ugovor u najjačoj ligi svijeta u kojoj je već igrao i nije se naročito proslavio u dresovima Orlanda, Njujorka i Portlanda, za pet sezona u NBA.

Prethodno je Hezonja nastupao i za Barselonu, Panatinaikos i UNIKS prije nego što će ljetos napraviti sjajan potez prelaskom u Real Madrid. Upravo je s "kraljevićima" izbacio Partizan u plej-ofu Evrolige posle velikog preokreta od 0:2 do 3:2, a zanimljivo je da su ga navijači crno-bijelih dočekali aplauzima, da bi mu potom i zviždali zbog učešća u tuči u Madridu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC