• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBRADOVIĆ DOBIJA OTKAZ POSLIJE VRHUNSKE SEZONE?! Bili treći na fajnal-foru Evrolige, ali opet nije dovoljno...

Saša Obradović je sa Monakom napravio čudo, ali sada klub gleda ka drugim trenerima i izgleda da ga neće zadržati naredne sezone.

 Saša Obradović mogao bi dobiti otkaz Izvor: MN PRESS

Srpski trener Saša Obradović mogao bi iznenada da dobije otkaz u Monaku uprkos vrhunskoj sezoni, piše italijanski novinar Mateo Andreani sa portala "Basket Insajd 360". Monako navodno ne namjerava da nastavi saradnju sa Obradovićem i već razgovara sa potencijalnim nasljednicima, pa se tako prije svih spominju Ćavi Paskval i Andrea Trinkijeri.

Informacija je vrlo začuđujuća ako se zna da je Obradović napravio čudo sa Monakom ove sezone i odveo ih na fajnal-for Evrolige gdje su na kraju zauzeli treće mjesto. U polufinalu su izgubili od najboljeg tima regularnog dijela sezone Olimpijakosa, da bi potom za utješno treće mjesto nadigrali Barselonu. Takođe, Monako je trenutno najbolji tim francuskog prvenstva, ali možda postoje problemi za koje ne zna šira javnost.

Pomenuti izvor informacija navodi da je Ćavi Paskval prvi izbor vlasnika Monaka, ali je problem što oko njega "obigrava" i Efes. Turski klub traži zamjenu za Ergina Atamana, koji je prešao u Panatinaikos, pa tako slijedi prava trenerska vrteška u Evropi. Paskval je renomirani stručnjak i želi novi izazov poslije unosnog ugovora u Zenitu, koji ga ne pušta tako lako, dok se spominje i Andrea Trinkijeri kao Obradovićev nasljednik. Italijan je na listi kandidata uprkos slaboj sezoni sa Bajernom, prije svega zbog velikog broja povreda.

Obradović je trenersku karijeru počeo još 2005. godine i vodio je klubove u Njemačkoj, Ukrajini i Poljskoj, a najdublji trag ostavio je u Albi. Imao je potom angažmane u Lokomotivi i Crvenoj zvezdi, dok mu je ovo drugi mandat u Kneževini. Sa ovim klubom je u domaćem prvenstvu imao skor 26-8, ali to nije bilo dovoljno da bude trener godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC