• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKOLA JOKIĆ JE MOJ IZGUBLJENI BRAT, POGLEDAJTE MU SAMO NOS

Slavni Amerikanac navija za svog "brata" u velikom NBA finalu

 Rob Gronovski će navijati za Jokića Izvor: YouTube/FanDuel/Arena Sport TV

Nikola Jokić sprema za učešće u velikom NBA finalu protiv Majamija, a u njemu će imati podršku jednog od najpoznatijih američkih sportista, zvijezde NFL-a Roba Gronkovskog. Legendarni tajt-end američkog fudbala, za mnoge i najbolji igrač na toj poziciji, priznao je da uživa dok gleda Nikolu.

"Moj omiljeni tim i igrač su Denver Nagetsi i Nikola Jokić. On je moj daleko omiljeni igrač, volim da ga gledam i kao da je moj davno izgubljeni brat sa Sibira. Bolje izgleda od mene, ali ima i veći nos od mene. Volim kako Denver igra, nastupaju kao tim i nevjerovatni su. Mislim da će Denver da osvoji titulu, a da će Majami pobijediti u samo dvije utakmice", rekao je "Gronk". Donekle i razumljivo, Rob i dalje nije baš siguran da Jokić nije sa Sibira, već iz Srbije, ali u svakom slučaju zvuči slično.

Gronkovski je i zvijezda američkog fudbala i selebriti na svaki način. Karijeru je dva puta završavao, a posljednji put to je uradio u proljeće 2022, kao šampion sa Tamba Bej Bakanirsima. I tu i sve prethodne titule u dresu Nju Inglanda osvojio je sa najvećim svih vremena, kvoterbekom Tomom Brejdijem. I sigurno odlično zna šta je neophodno za osvajanje titule, kakvu Denver sanja decenijama i nada se da će je dočekati baš ovog juna - iz ruku Nikole Jokića.

Gronkovski (34) je svoje titule osvajao u velikom stilu i povukao se 2021. sa četiri šampionska prstena. Iako ima samo 34 godine, veliki broj povreda otežao mu je zrele godine karijere i pratile su ga još od mladosti, pa je i na ulasku u NFL propuštao čitave sezone zbog operacije leđa.

Samozvani "Jokićev brat" sigurno će svojom izjavom nasmijati i pravu braću Nikole Jokića, Strahinju i Nemanju, koji će i u NBA finalu izvjesno biti na svakoj utakmici kraj terena ili blizu njega, da podrže "Jokera" u najvećim utakmicama karijere.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC