• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hitan sastanak zbog Zvezde i Partizana - Šta će biti sa dva finala?! ABA i KLS počinju pregovore o najbitnijim mečevima!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dva srpska kluba treba da igraju finale ABA lige, dok Crvena zvedza i u domaćem prvenstvu ima obaveze u borbi za trofej.

 Sastanak ABA i KLS o Zvezdi i Partizanu Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

ABA liga je zakazala termine finalne serije između Zvezde i Partizana, a da li će se mečevi za trofej igrati... Ostaje nam da vidimo u narednim danima! Crvena zvezda je istakla da neće moći da igra u predloženim terminima jer ima obaveze u KLS, a sada je Košarkaška liga Srbije pozvala čelnike lige na sastanak koji bi mogao da riješi sve probleme u košarci na ovim prostorima.

Kako prenosi "Sportklub", čelnici KLS zatražili su hitan sastanak sa čelnicima ABA lige i već u četvrtak (8. juna) oni će sjesti za pregovarački sto. ABA liga je zainteresovana da diskutuje, a tek treba vidjeti koje je takmičenje više spremno da promijeni svoje termine i pomogne pri usklađivanju kalendara.

Trenutni plan je gotovo neizvodljiv, jer postoji opcija u kojoj bi Crvena zvezda 12. juna morala da igra finale ABA lige protiv Partizana i finale KLS protiv boljeg iz meča Mega-FMP. Kako je nemoguće da se crveno-bijeli nađu na dva susreta u gotovo istom terminu, neko će morati da popusti

Inače, prvi meč finala KLS planiran je da se odigra 10. juna, drugi 13. juna i treći 16. juna. Ako se polufinale završi 9. juna, početak finala bio bi 12. juna, drugi meč bi se igrao 15. juna, a treći 18. juna. Direktor takmičanja Aleksandar Grujin je istakao da će se igrati po tom planu i da bi promjene bile poniženje za srpsku košarku! Po novom kalendaru ABA lige finale je zakazano za: 12, 14 i 17. jun, a eventualne četvrta i peta utakmica bile bi na programu 19. i 22. juna. Stav o dešavanjima imao je i direktor ABA lige, nekadašnji sudija Milija Vojinović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC