• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SADA KAD IGRAMO SA ZVEZDOM, IMAM PORUKU ZA NAŠE NAVIJAČE! Oglasio se Željko Obradović: Čuo sam, biće vas pola miliona!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Željko Obradović je spremio svoju ekipu, a navijači su odavno spremni. Finale može da počne!

 Željko Obradović poruka za navijače Partizana pred finale sa Crvenom zvezdom Izvor: MN PRESS

Konačno kreće finale ABA lige! Posle mnogo neizvjesnosti oko termina odigravanja serija između Partizana i Crvene zvezde počeće u utorak 13. juna u "Beogradskoj areni" gdje će od 20:00 početi bitka za novog šampiona.

Crveno-bijeli u seriji koja se igra na tri dobijene utakmice brane titulu, dok crno-bijeli žele da im "otmu" tron. Željko Obradović je, kao nebrojeno puta ove sezone, odmah akcenat stavio na nevjerovatne navijače koji su svaki meč uz Partizan. 

"Finalna serija protiv Crvene zvezde. Imam poruku za naše navijače koji su pokazali da su najbolji i najodaniji u Evropi.Podatak da ćemo već na prvoj utakmici imati pola miliona navijača je nešto nevjerovatno. Pozivam ih da ponovo naprave fantastičnu atmosferu, da borde ekipu i da sve protekne u fer i sportskom duhu", rekao je najtrofejniji evropski trener, a onda pozvao da se rival dočeka na najbolji mogući način: "Da se svi ljudi iz Crvene zvedze osjećaju prijatno i da se nakon utakmice isključivo i samo priča o košarci. Očekujem zanimljivu seriju, imali smo vremena da se pripremimo i nadam se da ćemo već u prvoj utakmici odigrati dobro. Sigurno da moramo biti na visokom nivou ako mislimo da pobijedimo u prvom susretu, jer treba ići iz utakmice u utakmicu", istakao je Obradović.

Veliki teret da organizuje igru, ali i sačuva Fakunda Kampaca i Luku Vilodzu biće na plećima mladog Jama Madara. On je pred ovu finalnu seriju istakao da na startu očekuje jako tećak posao protiv velikog rivala.

"Očekujemo tešku utakmicu, znamo da su dobar tim i šta su sve sposobni da urade na terenu. Igrali smo protiv njih nekoliko puta, ali smo fokusirani na našu igru i ono šta je potrebno da mi dobro uradimo kako bi dobili ovu prvu utakmicu. Veoma je važno da finalnu seriju otvorimo na dobar način i mi to moramo da uradimo", poručio je Madar.

Klub je pozvao sve navijače da na ovaj meč dođu što ranije kako se ne bi stvarale gužve, a takođe je apelovano na navijače da "svu svoju energiju usmjere isključivo na podršku crno-bijelima, bez ikakvih verbalnih ili fizičkih ispada."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC