• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA zvijezde žive u vilama, a Jokićev saigrač u napuštenom skladištu! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Eron Gordon je zaista drugačiji!

 Eron Gordon živi u napuštenom skladištu Izvor: Youtube/printscreen/Roly T-Rex/Twitter/printscreen/@OfficialNBABuzz

Denver Nagetsi su osvojili NBA prsten, a osim naravno nevjerovatnog Nikole Jokića jedan od najvažnijih igrača ovog tima u pohodu na pehar bio je Eron Gordon. Igrač koji je u Orlandu izgledao izgubljeno u jednom momentu 2021. godine stigao je u Nagetse, a tada se sve promijenilo za njega!

Osetio je da u timu Nikole Jokića može da dođe do titule, a od igrača koji je jurio samo svoje poene u Orlandu postao je univerzalac koji čuva svih pet pozicija i glavna je defanzivna karika šampionskog tima. Da bi se to desilo morao je da promijeni i mnogo navika, a sve je počelo sa kućom!

Po dolasku u Denver odlučio je da ne kupi stan ili kuću nego je kupio napušteno skladište od kojeg je stvorio svoju košarkašku oazu. Uložio je milione dolara, napravio dva sprata, a cijeli prvi je posvećen košarci. Pogledajte kako to izgleda: 

Na tom spratu nalazi se hala koja izgleda kao iz video igrice NBA2K. Tu je polovina košarkaškog terena po NBA merilima, a odmah pored je ogromna teretana sa svom potrebnom opremom. Takođe se tu nalazi sauna, kao i soba sa legenom kupkom za oporavak od treninga. Svuda po košarkaškom terenu i teretani se nalaze posteri poznatih ličnosti kojima se divi koji mu služe kao motivacija. 

Tako na zidovima može da se vidi Majkl Džordan, ali i Kobi Brajant, Leri Bird, Medžik Džonson... Tu su i ličnosti van košarke poput političara Martina Lutera Kinga, muzičara Prinsa, ali i Brus Lija! Takođe tu je i jedan detalj koji je vrlo verovatno posvećen Nikoli Jokiću, a to je ogromna slika Hita Ledžera u ulozi "Džokera". Svi znamo da je Nikola dobio taj nadimak u Americi i da ga često predstavljaju kao "Džokera" iz filma na raznim marketinškim materijalima. 

Na spratu iznad su ogromna kuhinja, velika soba za goste, ali i soba za igru u kojoj su konzole za video igrice, fliperi, aparati za igru... Njegova sestra je nedavno za medije rekla da se on potpuno promijenio otkako je stigao u Denver, da godinu dana nije izašao poslije utakmice i da razmišlja samo o košarci.

"Pozdrav svim mojim srpskim navijačima i hvala na podršci. Ostanite uz nas, spremaju se velike stvari u Denveru", rekao je za MONDO Gordon 8. septembra 2022. godine na Eurobasketu. Očigledno je da je zaista to mislio!

Pogledajte

01:19
Gordon intervju
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC