• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ŽOC" PIVO JE DOBRO, ALI DAJTE NAM RAKIJU! Dante slavi titulu i čeka djevojčicu: "Da joj dam srpsko ime? Polako..."

Autor Dragan Šutvić

Dante Egzum slavio je osvajanje titule, a dobio je i najljepšu moguću vijest, pošto mu je djevojka trudna.

 dante egzum poslije titule u aba ligi  Izvor: MONDO

Dante Egzum pamtiće zauvijek četvrtak 22. jun. Sa Partizanom je osvojio titulu šampiona ABA lige, pa je sa svojom djevojkom na parketu proslavio najljepšu moguću vijest - postaće roditelji. Nije mogao sjajni australijski teniser da zadrži emocije na terenu. Proslavljao je i sa publikom i sa svojom izabranicom, ljepše za njega nije moglo.

Poslije duge proslave u svlačionici izašao je pred novinare. "Nevjerovatno je, najbolja stvar bila je izraz lica drugih ljudi. To je najvažnija stvar, drago nam je što smo ih usrećili. Emotivno sam reagovao, imali smo uspone i padove tokom sezone, bili su uz nas i na neki način smo njima dugovali da ovo uradimo", rekao je Egzum.

Jedno od glavnih pitanja bilo je i da li ostaje i naredne sezone. "Vidjećemo, još shvatam šta se desilo, vraćam se u Los Anđeles, da napravim pauzu, duga je sezona. Blizu je sa Panatinaikosom, stvarno?", nasmijao se Dante.

Potom je pričao o detalju koji je obišao svijet. "Moja djevojka je trudna, to je sjajno. Neko vrijeme smo to krili, nismo znali kako da kažemo ljudima, imali smo kovertu u kojoj je pisalo koji je pol deteta, čekali smo. Djevojčica je."

Kroz šalu je upitan i da li će joj možda dati srpsko ime. "Ne, ne, ne idem toliko daleko, tek smo saznali. Ovo je bio zaista savršen dan za mene, dobar završeta sezone, presrećni smo. Slijedi slavlje u narednim danima"

Uspjeh je proslavljen uz "Žoc" pivo, po treneru Željku Obradoviću. "Pivo je sjajno, pitao sam ih gdje je pivo, ali nam sada treba rakija", zaključio je Egzum.

Pogledajte

00:49
Dante Egzum
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC