• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najtalentovaniji na svijetu, a ništa ne može da pogodi: Skandalozan snimak iz SAD - Momak, nisu te zato birali! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Francuz nikako nije mogao da se snađe, pa je jasno da će Viktor Vembanjama morati da poradi na šutu pred početak sezone.

 Viktor Vembanjama na predstavljanju promašio sve šuteve Izvor: Twitter/WatchThisV2/printscreen

Na nedavno održanom NBA draftu franucuski košarkaš Viktor Vembanjama izabran je kao prvi pik. Birali su ga San Antonio Sparsi i po mišljenju gotovo svih stručnjaka napravili pravi izbor - rijetki su oni koji smatraju da postoji talentovaniji igrač od njega. Ali... Snimak koji kruži društvenim mrežama pokazuje da možda i nije baš tako.

Da li zbog treme ili nečeg drugog, Viktor Vembanjama bio je užasno loš kada je prvi put obukao dres tima iz Teksasa. Uspio je da promaši sve šuteve iako nije bilo nikoga oko njega, pa se "upisao" tek kad su mu loptu nabacili skoro do table, jer mu odatle nije bilo teško da prikuca. Kroz Viktorove partije u Evropi vidjeli smo da mu šut sa distance nije problem, pa ostaje misterija šta mu se ovdje desilo...

Pogledajte kako je promašivao momak koji je šokirao francusku javnost izjavom da neće nastupiti za reprezentaciju na Mundobasketu:

Iako ima tek 19 godina, Viktor Vembanjama iza sebe ima četiri profesionalne sezone! On je 2019. godine priključen prvom timu Nantera u kojem je nastupao dvije sezone, zatim je u dresu Monaka igrao i Evroligu, da bi se pred "izlaznu" godinu preselio u Metropolitans i tamo zablistao u punom sjaju.

Na to što je jedan od najtalentovanijih na svijetu veliki uticaj imaju njegove nevjerovatne fizičke predispozicije - visok je 219 centimetara, težak oko 95 kilograma i ima raspon ruku kakav se ne viđa često. Odlično kontroliše loptu za igrača te visine, šut mu je sasvim pristojan, a često umije atraktivno da zakuca. dolazi iz košarkaške porodice, a istim sportom se profesionalno bavi njegova starija sestra, ljepotica koju su svi gledali na draftu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC