• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI SU GLEDALI U SESTRU NAJTALENTOVANIJEG NA SVIJETU: Postao prvi pik na draftu, a ona u centru pažnje

Atraktivna Iv Vembanjama postala popularnija od brata tokom noći u kojoj je Viktor kao prvi pik izabran na NBA draftu.

 Viktor Vembanjama sestra Izvor: Instagram/eve_wemba/printscreen

Nikakve dileme nije bilo na NBA draftu - San Antonio je dobio priliku da bira prvi i odmah je uzeo Viktora Vembanjamu (19) za kojeg se već dugo znalo da će biti prvi pik. Francuski košarkaš bio je želja svih timova u ligi, ali tokom večeri u kojoj je izabran uspio je da ne bude u centru pažnje. Za to se postarala njegova sestra Iv, inače košarkašica i basketašica, koja je "ukrala šou" i privukla mnogo pažnje atraktivnim izgledom.

Lijepa Iv je bila dio delegacije koja je Viktora pratila na NBA draftu, a mnogima je privukla pažnju više nego brat koji će u budućnosti biti jedna od najvećih zvijezda u ligi. Lepo lice, kovrdžava kosa i osmijeh koji obara sa nogu bili su njeni aduti dok je Viktor biran na draftu, a broj njenih pratilaca na društvenim mrežama vrtoglavo je porastao nakon što je primećena. Pogledajte kako ona izgleda:

Inače, Iv Vembanjama nije samo lijepo lice koje se povremeno pojavljuje i "šlepa" na slavu svog mlađeg brata. Ona je košarkašica Monaka i sa tim timom se takmiči u francuskom prvenstvu, a često je možemo vidjeti i na 3x3 terenu. Obožava basket i veoma je dobra u tome, pa je tokom prethodnih godina igrala čak i za reprezentaciju Francuske.

U narednim godinama će i njena košarkaška karijera biti pod okom javnosti, jer je pojavljivanjem na NBA draftu skrenula pažnju na sebe. Teško da će na košarkaškom terenu doživeti popularnost mlađeg brata, ali itekako ima priliku da čitav svijet sazna za nju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC