• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA timovi se otimaju za Željkovog bisera: Partizan ga pustio u Ameriku, on oduševio skaute - svaki dan sve više vrijedi

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tristan Vukčević je otišao na "Draft kombajn" da ubijedi nekoga da ga uzme na predstojećem NBA draftu. I ubijedio je!

 Tristan Vukčević nada se da će biti izabran na NBA draftu Izvor: Instagram/printscreen/draftexpress

Oduševio je NBA skaute u Americi Tristan Vukčević i kako se draft približava on stoji sve bolje! Očekivan je prvo kao jedan od posljednjih pikova na predstojećem draftu, potom oko pedesetog mjesta, a sada je vrlo blizu prve runde! Noga prognoza pred draft ga stavlja na 36. mjesto!

Sa tog mjesta bi ga uzela ekipa Orlando Medžika koja na pozicijama četvorke ima najboljeg rukija sezone Paola Bankera, ali ne bi se bunili da dodaju još talenta ispod koša! 

"Iako nisu svi ubijeđeni u njega čak ni poslije nevjerovatnih mjerenja na 'Draft kombajnu', a prije svega se pod znak pitanja stavlja njegova defanziva, on je i dalje vrlo uzbudljiv za timove koji biraju oko 30 mjesta. Sa tom visinom imao nevjerovatan šut i jako je vješt sa loptom", navodi u svojoj analizi NBA ekspert Džonatan Vaserman

Što se tiče samog vrha liste tu nema promjene ni kod koga, San Antonio Sparsi će birati Viktora Vembanjamu i probati da od njega naprave novog Tima Dankana. Kao drugi pik za Šarlot se predviđa Brendon Miler, krilni igrač Alabame, a plejmejker Skot Henderson se vidi kao treći pik Portlanda. Sa četvrtzog mjesta Hjuston bi trebalo da bira Amena Tomsona, a peti pik bi trebalo da bude Kem Vitmor koga bi uzeli Pistonsi.

U ovoj draft prognozi iz obje runde drafta je ispao Nikola Đurišić, ali on i dalje ima nadu da će biti izabran i da će od naredne godine Mega imati još jednog igrača U NBA ligi. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC