• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog Željka sam tu gdje sam sada! Tristan iz Partizana otišao u SAD i pričao o Žocu: Ne da mi ni sekund da se opustim!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Tristan Vukčević je nahvalio Amerikancima svog trenera Željka Obradovića.

 Zbog Željka sam tu gdje sam sada! Tristan iz Partizana otišao u SAD i pričao o Žocu: Ne da mi ni sekund da se opustim! Izvor: MN PRESS

Mladi košarkaš Partizana Tristan Vukčević napustio je ekipu usred plej-ofa ABA lige pošto je dobio dozvolu kluba da učestvuje na treninzima i trening mečevima uoči NBA drafta. Vukčević se nada da će biti izabran na "lutriji", a dobrom partijom na takozvanom "kombajnu" privukao je veliku pažnju medija. Iako je meč počeo sa klupe i na terenu proveo najmanje vremena (16 minuta), mladi košarkaš crno-bijelih je ubacio 21 poen i vodio svoj tim do pobjede.

"Mnogo sam naučio od Željka Obradovića. On je jedan nevjerovatan, nevjerovatan trener! Zahvaljujući njemu, ja sam tu gdje sam sada. Svi ti 'drilovi', svi ti savjeti iz dana u dan, tjerao me je da naporno radim svakog dana, da se ni sekundu ne opuštam. A kad bi se to dogodilo, on bi reagovao bijesno. Veoma sam mu zahvalan", rekao je Vukčević.

"On je najvažniji razlog što sam napredovao i ja ću to uvijek pamtiti. O mojim prvi trenerima u karijeri i ljudima koji su mi dali veliku priliku da izađem na veliku scenu ja samo imam sve najbolje o njima da kažem'', naglasio je mladi igrač Partizana koji je prije toga bio u Real Madridu, ali nije dobio šansu da igra.

''Kao mlad igrač, imam već dosta iskustva u Real Madridu i Partizanu. Znate, to je nešto zbog čega ne žalim i nešto što mi je zaista pomoglo u cijelom ovom procesu. Podsjetiću da sam sa 16-17 godina ušao u seniorsku konkurenciju''.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC