• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko ne zna gdje je, a centar Partizana se "zapalio" u Americi: Sipa trojke bez greške! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Evo, sada znamo gdje je Tristan Vukčević!

 tristan vukčević u americi  Izvor: Instagram/printscreen/draftexpress

"Tristan Vukčević? On je u Americi. Gdje? Nemam pojma. Dobio je dozvolu kluba da ode i to je jedino što znam", rekao je Željko Obradović nakon poraza Partizana od Studentskog centra u prvoj utakmici četvrtfinala ABA lige. A sada znamo gdje je mladi centar!

19-godišnji Vukčević koji nije nastupao na meču sa Studentskim centrom otišao je u Ameriku da bi učestvovao u "draft kombajnu", seriji treninga, vježbi i utakmica na kojima mladi igrači dokazuju NBA skautima i generalnim menadžerima da su pravi izbor za pik na draftu. Tristan Vukčević je u Čikagu, gdje trenira i pokušava da se izbori za mhesto u NBA timu. 

"Tristan Vukčević se "zapalio" na NBA draft kombajnu i pokazao je nevherovatan oshećaj za šut. Visoki Srbin ima sjajnu platformu da se nametne ispred velikog broja NBA zvaničnika u Čikagu, od kojih ga mnogi nikada nisu vidheli na terenu", napisao je američki novinar Džonatan Givoni koji prati mlade igrače koji se prijavljuju na draft. Pogledajte kako je Vukčevć izgledao u Čikagu: 

Tamo on nije jedini Srbin pošto se za NBA draft kombajn prijavio i talentovani šuter Mege Nikola Đurišić. On se nada odabiru u prvoj rundi predstojećeg drafta, dok bi Vukčević mogao da očekuje drugu rundu.

"Srpski centar je među napadački talentovanijim visokim košarkašima u aktuelnoj klasi koja izlazi na draft ali ipak su prognoze da će biti odabran u drugoj rundi jer postoji zabrinutost oko njegove defanzivne igre i spremnosti da pređe u NBA", pisao je o Vukčeviću portal "ESPN". 

Partizan već u četvrtak igra drugu utakmicu četvrtfinala ABA lige u "Morači" gdje će morati da pobijedi Studentski centar kako ne bi ispao iz ABA plej-ofa. Izvjesno je da Vukčević neće biti uz tim, što pravi velike probleme Željku Obradoviću. Alen Smailagić ima problema sa povredom. Balša Koprivica se tek vraća u ritam i nema prave zamjene za Matijasa Lesora. Uz sve to i Aleksa Avramović ima problema sa povredom. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC