• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Arene o "odlasku" Partizana u Stožice: Baš me briga gdje će da igraju, mogu i u Zagrebu!

Autor Dragan Šutvić

Direktor Štark arene i nekadašnji kapiten Partizana oštro odgovorio na najave da će ta dvorana biti navodno zauzeta u vrijeme finala ABA lige.

 direktora arene ne zanima gdje će partizan da igra Izvor: MN PRESS

Nakon vijesti da je KK Partizan odlučio da prijavi ljubljansku halu "Stožice" kao svoj domaći teren u finalu ABA lige zbog navodne zauzetosti Štark arene, oglasio se i direktor Arene, Goran Grbović.

Nekadašnji košarkaški as crno-bijelih u razgovoru za "Mozzart" sport rekao je:

"Istina je jaka stvar, ali očigledno su ovde glasnine neprocenjive. Prvo i osnovno, neka Partizan saopšti koji su to termini finala, pošto ja ne znam, a ne znaju ni oni. Jednostavno, neka neko kaže pa da vidimo. Neka ABA liga kaže koji su joj termini sopstvenog takmičenja, jer to je očigledno najsmješnije takmičenje na svijetu u svim sportovima".

U trenutku ovog razgovora, Partizan je već bio primoran da ode iz Štark arene i da dočeka Studentski centar u hali "Aleksandar Nikolić".

"To je sve tačno i to sam izjavljivao, jednostavno nije bilo moguće zbog ranije zakazanog termina ukloniti svu opremu, ona je tek danas sklonjena i to nekih 70 posto, još ima da se radi. Znamo da je Partizan ušao među osam u Evroligi i da je zbog toga sve pomjerano, ali ABA liga mora da zna datume i šta se dalje dešava, mi imamo događaje koji se mjesecima unaprijed zakazuju, ali sve možemo da sredimo. Jednostavno, niko ne saopštava datume i to je istina."

Grbović je komentarisao i mogućnost da crno-bijeli odu u Ljubljanu:

"Pazite, ja nisam navijač, ja sam direktor Arene, tako da me baš briga gdje će da igraju. Neka igraju u Ljubljani. Što se mene tiče mogu i u Zagrebu, to je njihova odluka i nema veze sa Arenom. Meni je samo žao jer ja sam bio dui tog Partizana i to sam uvijek isticao. Partizan nije privatna firma i ne treba se igrati ugledom kluba", rekao je Grbović za Mozzart sport.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC