• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan u Pioniru izgubio od Studentskog centra!

 partizan studentski centar uživo Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nevjerovatno, ali Partizan je izgubio od Studentskog centra 83:84 u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa i sada mora da pobijedi u Podgorici u četvrtak da ne bi ispao već prvoj rundi.

Iako je ušao u plej-of kao prvoplasirani i igrao protiv osmoplasiranog u Beogradu, tim Željka Obradovića potpuno je podbacio i odigrao pod i dalje snažnim utiskom šok-eliminacije iz četvrtfinala Evrolige u "majstorici" protiv Reala.

Dugo su tražili ritam crno-bijeli, gosti su to koristili i zaigrali kako su htjeli, a kada je Partizan sredinom posljednje četvrtine poveo razlikom od sedam poena, bio je potreban mnogo jači udarac od toga da bi Studentski centar položio oružje.

Inspirisani bek Andrija Slavković i MVP utakmice Zvonimir Ivišić u završnici su potpuno vratili goste u igru, a onda su i preokrenuli rezultat Ivišićevim košem uz prekršaj, poslije kojeg domaćin nije uspio da uzvrati iz dva pokušaja.

U posljednjem, poslije konfuznog posljednjeg napada Studentskog centra, Kevin Panter šutirao je trojku za pobedu, ali je promašio i Studentski centar je tako ostvario najveći trijumf u klupskoj istoriji.

21:02

Kakva partija Studentskog centra

Studentski centar vodio je više od pola sata, Partizan je sredinom poslednje četvrtine preuzeo kontrolu, poveo 77:70 trojkom Uroša Trifunovića i iako je delovalo da će crno-beli rutinski privesti meč kraju, nije bilo tako.

Impresivni krilni centar Crnogoraca Zvonimir Ivišić (19) odigrao je najbolji meč ove sezone i završio ga sa 22 poena, uz 13 skokova. Odličnu partiju pružio je i američki bek Flečer Megi, koji je ubacio 16 poena za goste. Takođe, izuzetno zapažen bio je i mladi crnogorski bek Andrija Slavković, koji je postigao 11 poena.

Izvor: MN PRESS

20:58

Ogroman kiks Partizana!

Kevin Panter imao je šest sekundi da donese pobedu crno-belima, preneo je loptu, podigao se na šut za tri poena i stala je na obruču. Studentski centar je napravio senzacionalnu pobedu i to nakon što je zaigrao u plej-ofu oslabljen u odnosu na ligaški deo regionalnog takmičenja.

Partizan je i dalje u velikom šoku zbog eliminacije iz Evrolige i sada zaista nema kud, jer u četvrtak još jednim porazom od Studentskog centra može da ispadne iz plej-ofa već u prvoj rundi, od osmoplasiranog na tabeli!

20:55

KEVIN PANTER PROMAŠUJE, PARTIZAN JE IZGUBIO 83:84!

Šok poraz crno-belih u prvom meču četvrtfinala! Za tri dana u Podgorici moraće da pobede da ne bi senzacionalno ispali već u prvoj rundi plej-ofa!

20:55

Šta se ovo događa u završnici?!

Studentski centar imao je tri napada u jednom i posle dva ofanzivna skoka nije uspeo ni da šutne, već je izbacio loptu u aut!

Partizan ima šest sekundi da pobedi!

20:52

DRAMA - Studentski centar izjednačio!

Mladi centar Zvonimir Ivišić zakucao je uz prekršaj Kevina Pantera, za izjednačenje, 83:83. Posle tajm-auta Željka Obradovića, košarkaš Podgoričana imaće slobodno bacanje za vođstvo, na 56 sekundi do kraja.

Izvor: MN PRESS

20:50

Problem za Partizan - peta lična i tri bacanja!

Zek Ledej faulirao je Matea Drežnjaka pri šutu za tri, pri Partizanovom vođstvu 83:79. Još minut i 24 sekunde do kraja.

Izvor: MN PRESS

20:44

Ipak će biti drama?

Flečer Megi pogodio je slobodna bacanja za samo koš razlike (79:77 za Partizan), nakon čega je Željko Obradović pozvao tajm-aut i glasno očitao lekciju ekipi.

Izvor: MN PRESS

20:38

Važna trojka Uroša Trifunovića

Partizan vodi sedam razlike na šest minuta do kraja i ima potpunu kontrolu u svojim rukama, posle više od pola sata egal borbe.

Izvor: MN PRESS

20:30

Partizan preuzima kontrolu pred završnicu

Mogao je Studentski centar lako da poentira i u poslednjem trenutku 3/4, ali je Danilo Ivanović promašio pri rezultatu 67:68, a onda je Egzum trojkom i košem posle prodora postavio Partizanovnih "plus 4" (72:68).

20:12

Kevin Panter u ritmu - Flečer Megi odgovara

Serijom 6:0, Partizan je izjednačio trojkom Kevina Pantera (52:52), Megi je odgovorio dalekom trojkom za novo vođstvo gostiju, 45:55, u 23. minutu.

19:53

Na poluvremenu, Studentski centar vodi 47:46

Imali su Crnogorci "plus 13" u drugoj četvrtini (36:23 u 15. minutu), a onda je Kevin Panter sa 11 poena pokrenuo crno-bele. Imali su gosti u poslednjim trenucima napad za vođstvo i iskoristili su ga "putback" zakucavanje Slavkovića uz zvuk sirene.

19:47

Konačno, Panter!

Partizanov kapiten Kevin Panter položio je loptu posle kontre, pogodio trojku, a onda i asistirao Zeku Ledeju za alej-up zakucavanje - i to izuzetno atraktivno, u kontri!

Studentski centar i dalje vodi, 42:40, ali Partizan je sada potpuno razbuđen.

19:37

Partizan napada, ali Studentski centar odgovara

Andrija Slavković iznudio je prekršaj Zeka Ledeja uz pogodak i postavio maksimalno vođstvo gostiju, 36:23. U toku je 15. minut.

Izvor: MN PRESS

19:28

Raste prednost Studentskog centra

Mateo Drežnjak pogodio je trojku u 12. minutu za vođstvo Crnogoraca 30:17 u 12. minutu. Željko Obradović već je iskoristio jedan tajm-aut na početku druge četvrtine, kada je prednost gostiju postala dvocifrena, ali su Podgoričani i posle toga imali odgovor za favorita.

19:21

Studentski centar vodi 22:15 posle 1/4

Do poslednjeg minuta prve četvrtine Studentski centar ponovo je stekao prednost, i to serijom 9:0. Po svemu sudeći, biće potrebno Partizanu dodatno vreme da se uvede u ritam. Još ga boli eliminacija iz Evrolige i propuštena šansa u majstorici.

19:17

Ovacije za Bogdana Bogdanovića!

Srpski NBA as, nekadašnji bek Partizana, dobio je aplauz čitave dvorane dok je ulazio na tribine i zauzimao svoje mesto u loži. Poznato je da on ne propušta priliku da uživo gleda crno-bele kada god je u Beogradu, a tek se vratio nakon nastupa sa Atlantom u NBA plej-ofu. Naravno, njegova čvrsta veza sa Partizanom u poslednje dve godine je još čvršća, jer je na klupi Željko Obradović, sa kojim je osvojio titulu Evrolige u Fenerbahčeu

19:16

Prvo vođstvo Partizana - zakucavanje Lesora

Francuski centar u 8. minutu postavlja stvari na svoje mesto, košem za Partizanovu prednost 13:11

19:08

Partizan ulazi u ritam - dve trojke

Jam Madar i Zak Ledej šuterski su razigrali crno-bele i smanjili njihov zaostatak na 6:8 u 4. minutu meča

Izvor: MN PRESS

19:05

Bolji početak Crnogoraca

Studentski centar je poveo 6:0 u prva dva minuta, a Obradović odmah pravi izmenu - izvodi iz igre Uroša Trifunovića, koji igra sa zaštitnom maskom, a uvodi Janisa Papapetrua

19:04

Partizan danas bez Tristana Vukčevića

U prvoj utakmici od šokantne eliminacije u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Reala, crno-beli počeli su meč u petorci Jam Madar, Kevin Panter, Uroš Trifunović, Zak Ledej i Matijas Lesor

Izvor: MN PRESS

19:02

Ko pobedi, ide na Cedevita Olimpiju

Partizan nije imao obaveze u ABA ligi dok je nastupao u Evroligi, pa su u međuvremenu postali poznati preostali polufinalisti. Crvena zvezda Meridianbet već je povela protiv Budućnosti u prvoj utakmici serije za finale, dok Cedevita Olimpija nakon eliminacije FMP-a u "majstorici" čeka pobednika serije Partizan - Studentski centar

19:01

Partizan treći put domaćin u Pioniru

Zbog zauzetosti Štark arene, crno-beli su ove sezone već dva puta dočekivali protivnike u hali "Aleksandar Nikolić" i u oba meča su ostvarili pobede. Rivali su im bili Borac Čačak i Mornar Bar.

19:00

Dobro došli u tekstualni prenos utakmice

Centar Partizana Matijas Lesor dobio je pred meč nagradu za najboljeg defanzivca ABA lige, a onda je Željko Obradović dobio nagradu za najboljeg trenera regionalnog takmičenja.

UKRATKO

  • Partizan - Studentski centar 83:84
  • Prva utakmica četvrtfinalne serije
  • Ko prođe, ide na Cedevita Olimpiju
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije