• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ON JE U AMERICI! GDJE? NEMAM POJMA!" Željko Obradović poslije šokantnog poraza Partizana: Objašnjenje je samo jedno!

Autor Dragan Šutvić

Obraćanje Željka Obradovića poslije šokantnog poraza Partizana od autsajdera iz Podgorice u četvrtfinalu plej-ofa.

 partizan studentski centar željko obradović Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Poslije šokantnog poraza Partizana od Studentskog centra u hali "Pionir", trener crno-bijelih Željko Obradović održao je kratku konferenciju za novinare.

"0:1 je. Čestitam ekipi Studentskog centra. Rekao sam u najavi da uvijek pripremaju dobro meč protiv nas. Ušli smo ležerno i zahvaljujući tome smo izgubili. Nevjerovatan je podatak da je u posljednjih pet minuta bilo 11:4, kad se lomilo. Sa iskustvom koje imamo to je nemoguće. Primali smo koš uz faul, dogodilo se, sad je 1:0 za njih i na nama je da se spremimo da odemo da vratimo seriju u Beograd".

Upitan za podatak da je protivnik imao čak 20 skokova više od njegovog tima, Obradović je takođe odgovorio sažeto:

"Nema drugog objašnjenja nego ogromna želja. Sad ja treba da odem da pitam igrače da li oni individualno znaju neke igrače? To je suština. Da li smo mi kao stručni štab pripremali utakmicu i dali im podatke kao i uvijek? Da u situaciji kada nemaš bonus gledaš igrača koji ti šutira za tri poena ili koji ide na skok, da ga zagradiš. Ali dobro, napravićemo analizu, pa ćemo vidjeti".

Da li je motivacija problem?

"Rekao sam u najavi utakmice da sam prvi i jedini razgovor obavio pred Studentski centar i da sam zamolio da se ne priča više o Evroligi i da je naš prvi i jedini cilj da se osvoji ABA liga i da moramo da nađemo i veću motivaciju nego protiv Real Madrida. To sigurno nije bilo dovoljno da se igra plej-of. Sigurno".

Obradović je bio upitan i za izostanke Alena Smailagića, koji nije ulazio u igru i Tristana Vukčevića, koji nije bio ni u dvorani.

"Smailagić je pred meč rekao da ga boli koljeno. Jutros je osjetio male bolove, ali večeras ga je zaboljelo i praktično je bilo nemoguće da igra. Tristan Vukčević? On je u Americi. Gdje? Nemam pojma. Dobio je dozvolu kluba da ode i to je jedino što znam".

Drugi meč čevrtfinalne serije biće odigran u četvrtak u hali "Morača" u Podgorici i crno-bijeli će morati da pobijede da bi ostali u regionalnom plej-ofu, u kojem u polufinalu Cedevita Olimpija očekuje pobjednika ove serije. U drugoj seriji za finale Crvena zvezda Meridianbet pobijedila je Budućnost u prvoj polufinalnoj utakmici.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC