• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI PRIČAJU O FRANCUSKOM ČUDU, A DVA SRBINA IDU U NBA: Iz Mege kod Janisa, centar Partizana ubijedio bivšeg šampiona

Tristan Vukčević i Nikola Đurišić će prema prognozama stručnjaka biti izabrani na narednom NBA draftu.

 Vukčević i Đurišić idu na NBA draft Izvor: MN PRESS

Vidjeli smo i lutriju za draft i na njoj je najbolje prošao tim San Antonija. Greg Popovič je dobio pravo da bira prvog pika na narednom draftu zajedno sa svojim generalnim menadžerom Ar Sijem Bjufordom. Sasvim je sigurno da će San Antonio izabrati Viktora Vembanjamu, mladog centra koji nastupa za Metropolitans u Francuskoj. Kao drugi pik za Šarlot se predviđa krilni centar sa Alabame Brendon Miler. Kao treći pik je projektovan plej Skot Henderson koga bi uzeo Portland. 

Do desetog pika će redom birati Hjuston, Detroit, Orlando, Indijana, Vašington, Juta i Dalas, a dvojici Srba se predviđa odlazak u NBA. To su mladi 20-godišnji krilni centar Partizana Tristan Vukčević i 19-godišnji šuter Mege Nikola Đurišić. Prema prvim projekcijama obojica će biti birana kasno u drugoj rundi drafta. 

Stručnjaci navode da bi Tristan Vučević mogao da bude izabran od strane Klivlend Kavalirsa, šampiona iz 2016. godine, kao 49. pik. Oni na poziciji četiri imaju talentovanog Ivana Moblija koji je odlično počeo NBA karijeru, ali njegove zamjene nisu adekvatne. 

Sa druge strane Nikola Đurišić iz Mege bi mogao da bude posljednji izabran pik na draftu. Pošto su dva tima ostala bez pikova biće izabrano 58 igrača, a posljednji će birati Milvoki koji bi trebalo da se odluči za Đurišića, kako bi dodali malo šuta svom timu koji se muči sa "širenjem" terena za Janisa Adetokumba. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC