• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOKIĆ ŠETAO DEJVISA, VRTIO GA KAO U LUNA PARKU: Radio šta je htio superstaru Lejkersa! (VIDEO)

Entoni Dejvis se neće radovati narednom meču koji je na programu u petak od 2:30 jer će opet morati da trpi Jokićevu torturu.

 Jokić provozao Dejvisa Izvor: Twitter/printscreen/@espn

Nakon Rudija Gobera i Karla Entonija Taunsa, pa Deandre Ejtona, sada je došao red na Entonija Dejvisa da se provoza na ringišpilu Nikole Jokića.

Nevjerovatne stvari je radio superstaru Lejkersa dvostruki MVP NBA lige. pogotovo u prvom poluvremenu. Sve dok je Nikola Jokić imao Dejvisa za glavnog čuvara Denver je vodio velikom razlikom, a tek kada je u trećoj četvrtini donekle Rui Hačimura usporio sjajnog Srbina uspio je tim Darvina Hema da se vrati u meč i da režira neizvjesnu završnicu. 

U prvom poluvremenu koje je Dejvis kompletno proveo na Jokiću Srbin je imao 19 poena, 17 skokova, 7 asistencija i 2 blokade. Nije ni čudo da je već poslije pet minuta treće četvrtine došao do još jednog tripl-dabla u plejofu! Pogledajte kako je Jokić "šetao" Entonija Dejvisa:

Jedan od najboljih igrača NBA lige nije mogao da se izbori sa sjajnim Somborcem koji je meč na kraju završio sa 34 poena, 21 skokom i 14 asistencija, u utakmici kakvu NBA nije vidio 70 godina.

Sljedeći meč je u petak od 2:30 i Dejvis i Lejkersi će morati mnogo bolje da razmisle o tome šta treba da urade kako bi zaustavili srpskog košarkaša ako misle da krenu da pobjeđuju u ovoj plejof seriji. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC