• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA LIGA NIJE VIDJELA OVAKAV MEČ 70 GODINA, A ONDA SE POJAVIO JOKIĆ: Partija bez greške, mnogi bi rekli - MVP!

Ko je najbolji košarkaš na svijetu?

 Jokić ispisao istoriju protiv Lejkersa Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je razbio LA Lejkerse i donio je prednost Denver Nagetsima na startu plejofa NBA lige pošto je ubacio tripl-dabl sa 34 poena, 21 skokom i 14 asistencija u finalu Zapada, a na ovom meču je ispisao istoriju. Uspio je nevjerovatni Somborac da upiše tripl-dabl na 6:30 do kraja treće četvrtine, a kako i ne bi kada je upisao prvu četvrtinu za istoriju. 

Postao je prvi igrač poslije 25 godina kome je pošlo za rukom da u jednoj četvrtini upiše 5 asistencija i 10 skokova, a to je sada uspio u prvoj četvrtini kada je imao nevjerovatan učinak od 12 skokova i 5 asistencija. Takođe on je postao prvi čovjek u prethodnih sedam decenija koji je u plejof meču imao 30+ poena, 20+ skokova i 10 asistencija sa procentom šuta od preko 70 odsto!

To je dodatni dokaz kakav je meč igrao nevjerovatni Srbin. On je od 17 šuteva upućenih na koš ubacio 12 i to je bilo dovoljno za procenat šuta od nevjerovatnih 70,6 odsto. Zapravo su u plejofu partiju sa 30+ poena, 20+ skokova i 10+ asistencija u istoriji NBA lige osim Jokića imali samo Karim Abdul-Džabar i Vilt Čembrlen. I Jokić. Dva puta!

Uspio je sjajni Somborac da donese trijumf svom timu, a na teren će već u petak od 2:30 kada  će probati da u drugom meču donese ozbiljnu prednost svom timu. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC