• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od Embida napravio MVP-a, pa dobio otkaz: Nakon teških riječi Džoela, Filadelfija smijenila "najvećeg luzera"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nakon samo tri sezone, Filadelfija je otpustila Doka Riversa.

 Filadelfija otpustila Doka Riversa Izvor: Profimedia

Trener košarkaša Filadelfije Dok Riversdobio je otkaz, objavio je NBA insajder Šams Čaranija. Ne može da se kaže da je to veliko iznenađenje nakon što je Filadelfija ispustila prednost od 3:2 u polufinalu Istočne konferencije protiv Bostona, a nije prvi put da se Riversu dešava da mu ekipa potpuno nestane u odlučujućim utakmicama,

Zbog toga je Filadelfija odlučila da pritisne "reset" dugme i da u narednu sezonu pokuša da uđe sa novim i svježim snagama, a vidjećemo da li će to podrazumijevati i Džejmsa Hardena. "Brada" je bio pomalo čudnog raspoloženja nakon eliminacije Filadelfije, nije dao egzaktan odgovor na pitanje da li će ostati u klubu, pa ostaje da se vidi ko će ubuduće igrati uz Džoela Embida, posebno nakon njegovog ružnog govora na kraju sezone.

Iza Filadelfije je sezona u kojoj su se nadali da će konačno doći do finala (čekaju od 2001. godine), ali nisu uspjeli uprkos šestom uzastopnom plej-ofu. Za tri sezone kako ih je Rivers vodio, ostvarili su skor od 154 pobede i 82 poraza u regularnom dijelu, dok su daleko slabiji bili u plej-ofu (20-15).

Trener koji je 2008. godine osvojio šampionski prsten sa Bostonom, od tada nema sreće u plej-ofu i njegovu karijeru sada već polako definišu porazi u odlučujućim utakmicama i takav ugled teško se "pere". Podsjetimo, Dok Rivers je tokom karijere vodio Orlando, Boston, L.A. Kliperse punih sedam sezona, a posljednje tri je bio u Filadelfiji. Važi za jednog od najplaćenijih trenera u cijeloj NBA ligi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC