• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOKIĆ PREGAZIO LEJKERSE U FINALU ZAPADA: Tripl-dabl i košarkaška poezija, Lebron i Dejvis na koljenima! (VIDEO)

Denver Nagetsi vode u finalu Zapadne konferencije, a za to je kriv Nikola Jokić!

 Denver savladao Lejkerse u prvoj utakmici Izvor: Profimedia

Nikola Jokić i Denver Nagetsi gaze ka finalu! Savladali su Los Anđeles Lejkerse 132:126 u prvom meču serije finala Zapada i tako poveli sa 1:0. Prvi igrač meča bio je upravo srpski centar koji je ponovo uspio da ima nevjerovatan tripl-dabl učinak. Upisao je 34 poena, 21 skok i 14 asistencija i tako razbio supertim Lejkersa.

U Denveru je osim njega bilo sasvim dovoljno raspoloženih za igru pa je tako Džamal Marej upisao 31 poen uz po 5 skokova i asistencija, a Kentevijus Koldvel Poup je imao 21 poen. Brus Braun je brojao do 16, dok je Majkl Porter ubacio 15 poena i imao je 10 skokova. 

Kod Lejkersa fantastične partije Lebronda Džejmsa i Entonija Dejvisa nisu pomogle. Dejvis je meč završio sa 40 poena, 10 skokova i 3 asistencije, dok je Lebron upisao 26 poena, 12 kokova i 9 asistencija. Sa serijom trojki Osin Rivs je stigao do 23 poena, a Rui Hačimura je dobacio do 17 poena. 

Namučili su se Denver Nagetsi iako su u trećoj četvrtini u jednom momentu imali prednost od 90:70, ali onda je Rui Hačimura počeo da čuva Jokića, a Ostin Rivs da pogađa trojke i na kraju je Lebron na četrdesetak sekundi do kraja imao šansu da izjednači na 129:129, ali je promašio i poklonio pobjedu Denveru.  

Naredni meč se igra u petak od 2:30, dok Lejkersi dočekuju Denver 21. i 23. maja. Ipak, sigurno će biti i novih utakmica jer je teško vjerovati poslije ovako tijesne prve utakmice da će se serija završiti u četiri meča. U finalu istoka sastaće se Majami i Boston. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC