• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TI SI NAJGLUPLJI DRK***JA U CIJELOJ NBA LIGI! Superstar opet vitlao pištoljem: Imaš 231 milion $ i glumiš gangstera...

Autor Haris Krhalić

Dža Morant je ponovo napravio skandal i sada pljušte kritike na njegov račun.

 Kvejm Braun o Dža Morantu  Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih košarkaša u NBA ligi Dža Morant ponovo je napravio glupost pošto se snimao sa pištoljem u ruci, što će reći da nije ništa naučio nakon kazne koja mu je već jednom ove sezone bila propisana. Odmah poslije novog incidenta "samozvanog gangstera", oglasio se njegov klub Memfis i odlučio je da ga suspenduje do daljeg, dok se očekuje da će u narednim danima i NBA odrediti novu kaznu za kontroverznog plejmejkera.

Cijela liga je u čudu da je Morant sebi dozvolio da, ako bar nije naučio da je oružje opasno - bude ponovo "uhvaćen" na snimku sa njim, pa su ga tako već brojni bivši i aktuelni košarkaši kritikovali. Najdalje je otišao Kvejm Braun, nekadašnji prvi pik na draftu (2001. ga birao Vašington), koji je žestoko napljuvao Moranta.


"Znači, Dža, voliš da se igraš sa pištoljima znači? Voliš da se igraš sa njima dječače... Umjesto da se Dža igraš sa svojim pištoljem kod kuće gdje nema kamera, ti želiš da te uhvate na djelu zato što nosiš pištolj u noćni izlazak, pa onda daš us**no izvinjenje i potom budeš snimljen na Instagramu. Čuo sam da si mladi talenat, ali ti si samo mali glupan. Ti mora da si najgluplji drka***a u cijeloj NBA ligi", bio je vrlo grub bivši igrač Vizardsa, Lejkersa, Grizlisa, Pistonsa, Bobketsa, Voriorsa i Seventisiksersa.

"Imaš garantovanih 231 milion dolara, a hoćeš da budeš je**ni kriminalac? Tebi je super da imaš pištolj? U pravu si, tako je po zakonu, ali što ga vadiš i šališ se sa tim? Kakva je to muzika koju slušaš? Da li te ta muzika baca u trans, glupane mali? Ta glupa muzika će te koštati karijere".

Kvejm Braun je "udario" i na njegove prijatelje pred kojima se Dža Morant pravi da je "gangster", dodavši da to nisu pravi prijatelji ako su mu dozvolili da to učini od sebe. Ipak, čini da su mladića "zanijela svjetla velikoga grada", i velike karijere koja je pred njim, a ne znaju svi sa tim da se nose dostojanstveno - nekima "udari u glavu".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC