• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMINUO OTAC DANTEA EGZUMA! Partizan se oprostio od bivšeg košarkaša: "Naš dragi Sesil..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nakon teške dvonedjeljne borbe za život, Sesil Egzum je preminuo.

 Umro otac Dantea Egzuma Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Sesil Egzum, otac doskorašnjeg košarkaša Partizana Dantea Egzuma, preminuo je u 60. godini, potvrdili su crno-bijeli. "Sa velikom tugom javljamo da je naš dragi Sesil Egzum danas preminuo u 60. godini. Partizan izražava najdublje saučešće Danteu i cijeloj porodici Egzum", naveli su iz Partizana na društvenim mrežama.

Prije dva dana pojavile su se informacije da je Sesil Egzum na intenzivnoj njezi u jednoj bolnici u Sjedinjenim Državama, a potom je otkriveno da je hospitalizovan prije petnaestak dana, uoči "majstorice" ABA lige između Crvene zvezde i Partizana. Nažalost, Sesil nije uspio da dobije životnu bitku i tužne vijesti stigle su u večernjim časovima 3. jula. Na društvenim mrežama navijači Partizana opraštaju se od njega pošto je u dobrom dijelu sezone bio na tribinama i bodrio crno-bijele kod kuće i u gostima.

"Volim mnogo ljude ovdje, navijače, uživao sam na utakmicama. Strast je nevjerovatna, nikada nisam vidio da publika ovoliko voli tim i kada pobjeđuje i kada gubi. Mnogo mi se dopada što ga publika voli. To samo znači da je srećan ovdje i da su ljudi srećni što je on tu. Hoće li ostati? Mnogo zavisi od kluba, vidjećemo", rekao je nedavno Sesil Egzum za MONDO.

Sesil je inače igrao na univerzitetu "Severna Karolina" sa legendarnim Majklom Džordanom, zajedno su osvojili titulu 1982. godine u NCAA ligi. On je draftovan 1984. godine od strane Denvera u devetoj rundi, ali nikada nije zaigrao tamo. Karijeru je gradio u Australiji i vrlo je poznat u svojoj domovini.

U međuvremenu, Dante Egzum je otišao iz Partizana i vraća se u NBA ligu, gdje je već nosio dres Jute i Klivlenda. Njegov novi klub biće Dalas sa koji je potpisao jednogodišnji ugovor.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC