• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lesor se pokajao zbog odlaska iz Partizana? Francuz vidio šta rade "braća", pa ostavio poruku na Instagramu!

Autor Dragan Šutvić

Matijas Lesor je imao priliku da ostane u Partizanu i za narednu sezonu, ali je izabrao grčki Panatinaikos gdje će igrati sa Vildozom.

 lesor se pokajao zbog odlaska iz partizana  Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Partizan završio je veliki posao na početku prelaznog roka potpisivanjem novih ugovora sa kapitenom Kevinom Panterom i Zekom Ledejom, ali ekipa Željka Obradovića u narednoj sezoni neće biti ista. Već se zna da Dante Egzum odlazi u NBA ligu i da će tamo igrati za Dalas, dok je Matijas Lesor prvi spakovao kofere i preselio se u Panatinaikos. Igraće za jedan od najboljih timova u Evropi - barem prema najavama - a kada je vidio šta se dešava u Beogradu možda se i pokajao!

Francuski košarkaš postao je jedan od ljubimaca navijača jer je sa njima vatreno proslavljao pobjede, a slavlje nakon ABA titule organizovano je i u Parizu. Kada se na to doda da crno-bijeli uspijevaju da sačuvaju kostur ekipe iz prethodne sezone, možda odlazak kod Ergina Atamana u PAO i nije bio pravi potez za centra koji je tokom prethodne sezone bio jedan od najboljih na svojoj poziciji u cijeloj Evropi.

"Mnogo sam srećan zbog sve moje braće. Drago mi je da vidim vaše pobjede", napisao je Matijas Lesor, kao opasku na produžetak ugovora Pantera i Ledeja. Možda se taj detalj može shvatiti i sa druge strane, kao da je Francuzu žao što je požurio sa potpisivanjem ugovora u Grčkoj, umjesto da ostane i nastavi da igra sa saigračima koji su ga odlično razumjeli tokom prethodnih godinu i po dana.

Izvor: Instagram/thiaslsf/printscreen

Podsjećamo, Lesor je u Partizan stigao tokom sezone 2020/21, a prethodnog ljeta produžio je saradnju za još godinu dana i postao ozbiljan adut u Evroligi. Lesor je nekoliko mjeseci bio jedan od najboljih igrača Partizana, njegova energija nosila je cijeli tim i navijače, a i pored nešto slabije forme u finišu sezone na tribinama je bio obožavan!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC