• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lesorova oproštajna poruka - "ZAUVIJEK SAM GROBAR!" Francuz otišao u Panatinaikos, a za Partizan je živio!

Autor Dragan Šutvić

Francuski košarkaš Matijas Lesor biranim riječima pričao o Partizanu.

 lesor se oprostio od partizana  Izvor: Profimedia

Osipa se tim Partizana koji je u prethodnoj sezoni pod komandom Željka Obradovića pravio fantastične rezultate. Prvi je crno-bijele napustio Matijas Lesor, kojem su navijači Partizana i pored toga priredili spektakularan doček u Parizu. Francuski centar zna koliko su navijači tokom sezone uradili za njega, pa je to i bio fokus oproštajne poruke koju je ostavio na Instagram nalogu!

U dirljivom oproštaju od Partizana i njegovih navijača Matijas Lesor je istakao kako je godinu i po dana živio za crno-bijele, a zatim počeo da nabraja kako su sve tokom drugog mandata u Beogradu navijači uticali na njega. Iako će naredne sezone nositi dres Panatinaikosa, Matijas Lesor ostaje Grobar!

"Nisam igrao za Partizan godinu i po, živio sam Partizan! Hvala Partizanu na povjerenju i na prilici koju ste mi pružili. Nedostajaće mi ovaj tim, moji saigrači, štab, učinili ste ovu sezonu posebnom za cijeli život! Grobari, zauvijek ćete biti u mom srcu, hvala što ste me prihvatili, hvala što me volite, hvala što ste promijenili moj život, hvala za uticaj koji ste imali na mene i moju porodicu... Mogu da nastavim cijelu noć koliko ste uradili za mene! Sljedeće godine nosiću drugi dres, ali ja sam zauvijek Grobar. Hvala ti za sve, porodice", napisao je Matijas.

Podsjećamo, Lesor je potpisao višegodišnji ugovor sa grčkim timom koji je nešto ranije već angažovao Luku Vildozu iz Crvene zvezde. Po svemu sudeći, to neće biti jedini odlazak iz Partizana - već se pisalo i pričalo o Kevinu Panteru u Barseloni i Zeku Ledeju u Makabiju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC