• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LUKA VILDOZA SE OPROSTIO OD CRVENE ZVEZDE! Argentinac napustio Beograd, pa poslao poruku - zahvalio se na srpskom

Argentinski košarkaš Luka Vildoza novi je član Panatinaikosa, a kaže da mu je bilo zadovoljstvo da igra za Zvezdu.

 Luka Vildoza se oprostio od Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je danas potvrdila da argentinski košarkaš Luka Vildoza naredne sezone neće nositi njen dres, a sjajni bek već je predstavljen kao novi igrač Panatinaikosa. Rastanak sa igračem koji je u oktobru pojačao crveno-bijele teško je pao navijačima, a nekoliko sati nakon što je postalo zvanično da im se putevi razilaze, Vildoza se oprostio od Zvezde na društvenim mrežama.

Argentinac je u objavu na Instagramu ubacio nekoliko svojih fotografija u crveno-bijelom dresu, zatim slike sa Nemanjom Nedovićem, Brankom Lazićem, Igorom Rakočevićem i saigračima sa kojima je bio na jednom od timskih druženja. Uz te fotografije osvanula je i poruka, koju je Luka završio riječima na srpskom.

"Bilo je zadovoljstvo predstavljati i nositi crveno-bijeli dres ove sezone. Želio bih da se zahvalim svim mojim saigračima, osoblju, navijačima na nevjerovatnoj podršci tokom cijele godine, učinili ste da se osjećam posebno. Bez sumnje, ova sezona će uvijek imati mjesto u mom srcu! Zvezdaši, hvala vam na svemu", napisao je Vildoza, uz crveno srce, bijelo srce, zastave Argentine i Srbije, kao i simbol za rukovanje. Pogledajte njegovu objavu:

Podsjećamo, Luka Vildoza je sredinom oktobra stigao u Beograd, nakon "doselekcije" u srpskom klubu. On je nešto prije toga završio kratku i ne pretjeranu misiju u NBA ligi, gdje je nosio dres Njujork Niksa i Milvoki Baksa. Prije toga je igrao za Baskoniju, pa će mu Panatinaikos biti treći evropsku klub u karijeri.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC