• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LUKA VILDOZA NAPUSTIO CRVENU ZVEZDU: Osvojio dva trofeja, mučila ga ljubav, a sad postaje dio evropskog DRIM-TIMA

Sjajni bek koji je u Crvenoj zvezdi odigrao prethodnu sezonu pojačao je grčkog velikana.

 Luka Vildoza ide u Panatinaikos Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Košarkaški klub Crvena zvezda u sljedećoj sezoni neće računati na Luku Vildozu. Na zvaničnom sajtu kluba saopšteno je da je došlo do rastanka sa sjajnim bekom iz Argentine, koji će postati jedno od ljetnih pojačanja Ergina Atamana u Panatinaikosu.

Vildoza je polovinom oktobra stigao u Crvenu zvezdu i postao prvi argentinski košarkaš u istoriji kluba, a tokom jedine sezone u crveno-bijelom imao je priliku da sarađuje sa trenerom Duškom Ivanovićem kojeg je dobro poznavao iz Baskonije. Trofejan niz koji su započeli u Španiji nastavili su u Srbiji, gdje je Zvezda osvojila trofeje u Kupu Radivoja Koraća i Košarkaškoj ligi Srbije. Ovako je igrao za Zvezdu:

Ponikao je i napravio je prve košarkaške korake u Kilmesu u rodnoj Argentini, pet sezona je nastupao za Baskoniju, nakon toga igrao je kratko za Njujork Nikse i Milvoki Bakse. Uslijedio je povratak u Evropu, gdje će mu Panatinaikos biti treći tim za koji nastupa. Mandat u crveno-bijelom dresu obilježile su mu neke sjajne partije, ali i ljubavni problemi o kojima se u Srbiji mnogo pričalo.

Tokom boravka u Srbiji Luka Vildoza je raskinuo dugu vezu sa Ajnarom Hihon, zbog čega je silno patio. U tim trenucima je postojao problem u svlačionici Zvezde, čak ni odnosi sa trenerom Ivanovićem nisu bili na sjajnom nivou, a Luki je bila potrebna promena. Uspio je da prevaziđe krizu i zaigra bolje, a do kraja sezone rodila se nova ljubav... Ovako izgleda Vildozina bivša:

Prije nego što će napustiti Crvenu zvezdu Luka Vildoza je smuvao srpsku odbojkašicu i nekadašnju igračicu crveno-bijelih, Milicu Tasić. Jedna od najljepših djevojaka srpskog sporta nekoliko puta je primjećena u hali kako gleda utakmice svog dečka, a iako nijedno nije progovorilo o romansi svima je jasno da su već neko vrijeme zajedno. Pogledajte fotografije Milice Tasić:

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Prava šteta.,.za ovakvoga igrača se trebala odriješiti kesa... e moj Čovke....ti ko ovi iz Borca.... što valja to i ode...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC