• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ostaje i bez Zeka Ledeja?! Amerikanac blistao u Beogradu, a već se zna gdje odlazi - on im je prva želja!

Autor Dragan Šutvić

Sjajni krilni centar Zek Ledej mogao bi da postane jedno od najvećih pojačanja Makabija iz Tel Aviva, koji neće žaliti novac za igrača na pozicijama četiri i pet.

 makabi želi zeka ledeja  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fantastični rezultati Partizana u nedavno završenoj sezoni nisu mogli da prođu nezapaženo - najbogatiji timovi Evrope visoko su na spisak želja stavili igrače koji su nosili crno-bijeli dres. Inostrana kolonija beogradskog tima polako se osipa, navodno je Kevin Panter već potpisao za Barselonu, Matijas Lesor je novi igrač Panatinaikosa, pod znakom pitanja je ostanak Dantea Egzuma, a mediji sada sele iz Srbije i Zeka Ledeja!

Američki košarkaš je jedan od prioriteta Makabija iz Tel Aviva za ovo ljeto, prenosi izraelski portal "Izrael Hayom"! Po njihovim riječima, Makabi je spreman da uloži veliki novac u igrača koji će naredne sezone biti startni krilni centar tima, a prvi izbor je baš igrač koji je u dresu Partizana blistao tokom čitave kampanje jer može da pokrije i poziciju pet. 

Ukoliko pregovori sa Zekom Ledejom propadnu, Makabi će se okrenuti nekoj od rezervnih opcija: Metu Kostelu iz Baskonije, Piteru Korneliju iz Reala ili Džordanu Mikiju iz Virtusa. Jedna od opcija bio je i Bruno Kaboklo, ali su Izraelci dobili informaciju da će on ostati u Ulmu, čiji je dres nosio prethodne sezone.

To im je smanjilo prostor za manevar, mada je jasno da je Zek Ledej prva želja slavnog kluba. Nije ni čudo, kada se ima u vidu kakvu je sezonu odigrao američki košarkaš u Partizanu. Bio je jedan od najboljih igrača tima koji je osvojio ABA ligu i nastupio u Top8 fazi Evrolige, gdje mu je malo nedostajalo da iz takmičenja izbaci kasnijeg osvajača, Real iz Madrida.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC