• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko ide, a ko ostaje u Partizanu? Igrači su dobili baš to pitanje u Areni - ovako su reagovali

Autor Dragan Šutvić

Evo šta čeka Željka Obradovića i ekipu Partizana u narednom periodu...

 ko ostaje u partizanu a ko odlazi  Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Partizan je sezonu završio titulom u ABA ligi. Slijedi proslava velikog uspjeha, slavlje sa navijačima i sve ono što se obično dešava poslije osvajanja pehara. Tu je i pitanje koje najviše zanima sve kojima je crno-bijela boja u srcu - ko će ostati u timu i naredne sezone?

Upravo to bilo je i pitanje koje su dobili svi košarkaši koji su stali pred predstavnike medija po završetku derbija sa Crvenom zvezdom. Neki odgovori oduševiće publiku, neki će ih rastužiti. Kakvi su planovi Kevina Pantera, Dantea Egzuma, Džejmsa Nanelija, Jama Madara, Zeka Ledeja i na koga sve Željko Obradović može da računa?

Prema spekulacijama koje su se pojavile u prethodnom periodu, za igrače Partizana postoji ogromno interesovanje drugih klubova, prvenstveno Panatinaikosa kada je u pitanju Evropa, dok su i iz NBA lige stigle određene ponude. Prema onome što je moglo da se čuje u beogradskoj Areni stiče se utisak da će njih nekoliko otići, mada ne treba isključiti i mogućnost preokreta.

"Moraćemo da platimo više igrače koje želimo da zadržimo, to je cijena rada sa Željkom, najboljim trenerom. Kao u školi, kad radite sa najboljim učiteljima, postajete najbolji đak", poručio je predsjednik kluba Ostoja Mijailović. Podsetimo, poznato je da ugovori ističu Panteru, Lesoru, Ledeju, Avramoviću, Egzumu i Naneliju.

KO JE BLIŽI ODLASKU?

Po izjavama koje su dali po završetku meča, najbliži odlasku su Panter i Egzum, a za Madara postoji intersovanje iz NBA lige. Navijači su kapitenu skandirali "Ostani, ostani". "Čuo sam ih, znaću u narednih nekoliko dana, nema tajni, svi ste čuli glasine, odlučiću", poručio je Panter koji na stolu ima ponudu Panatinaikosa.

Isti grčki klub želi i Egzuma. "Blizu je? Stvarno? Ne znam ništa o tome u ovom trenutku. Idem u Los Anđeles da odmorim i napravim pauzu od duge sezone", kazao je Egzum.

Boston želi Madara. "Ne znam još uvijek, moramo da vidimo šta će klub reći. Ne znam ništa, pustite me prvo da proslavim", dodao je Madar.

Pogledajte

01:05
Kevin Panter Izjava
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Kada su ostali igrači u pitanju koji su bliži odlasku, Matijas Lesor je takođe na meti Panatinaikosa, on nije pričao sa novinarima, kao ni Janis Papapetru koji nije opravdao očekivanja. Tristan Vukčević je izabran na NBA draftu i očekuje se da će igrati Ljetnu ligu.

KO JE BLIŽI OSTANKU?

Po izjavama koje su dali poslije meča, stekao se utisak da su bliži ostanku Džejms Naneli i Zek Ledej. "Ova publika je zaslužila sve ovo, borili smo se, navijači su zaslužili isto kao i mi. Da li ostajem? Moramo da razgovaramo, ali postoje šanse", rekao je Naneli.

Djeluje da bi Zek volio da ostane. "Nisam siguran, vidjećemo, znate bolje od mene. Vidjećete uskoro, ne mogu da vam kažem", poručio je Ledej za koga je zainteresovan Makabi.

Kada su u pitanju igrači bliži ostanku, Aleksa Avramović, Uroš Trifunović, Danilo Anđušić, Balša Koprivica i Alen Smailagić su ti koji su bliži da budu u klubu i naredne sezone. Tu su i mlađi košarkaši poput Save Drezgića, Viktora Mikića, Đorđija Jovanovića... Čeka Obradovića i upravu kluba dosta posla tokom ljeta.

Pogledajte

00:43
Naneli IZjava
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC