• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ne može da zadrži Madara - NBA tim dolazi po njega?!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Jam Madar bi kao najtalentovaniji igrač Evrolige u nedavno završenoj sezoni mogao da napusti Partizan.

 Boston Seltiksi žele Jama Madara Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Partizan polako privodi kraju sezonu u kojoj je igrao zapaženu ulogu u Evroligi i u kojoj bi mogao da prekine regionalnu dominaciju Crvene zvezde, a dobre partije podigle su cijene igračima. Jedan od onih o kojima se priča u evropskoj košarci, ali i u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svijetu je Jam Madar, koji bi već za nekoliko nedelja mogao da stigne u NBA ligu!

Izraelski košarkaš privukao je interesovanje tima koji ga je 2019. godine izabrao na draftu, a tokom ljeta bi mogao i da se priključi Boston Seltiksima. Očigledno su u timu iz Masačusetsa primetili koliko je plejmejker napredovao kroz saradnju sa Željkom Obradovićem, pa sada razmišljaju o njemu kao pojačanju za narednu sezonu!

Detalje o tome preneo je portal "Heavy.", koji se pisao o toj opciji, a zatim se pozvao na neimenovani izvor iz NBA lige. "Postoje sličnosti s Pričardom, Madar je dosta fizički 'manji' od njega, ali posjeduje kvalitet u drugom smislu. On je dobar šuter, NBA kalibar šutera, a dobar je i kao plejmejker. Tačno ono što mu treba da bi bio u NBA ligi. Nije baš pretjerano sjajan u defanzivi, ali, zato je i Pričard na klupi. On je jeftinija opcija, a i dalje se razvija. Ne biste željeli da trune na klupi, pošto ima 22 godine. Ako ga dovedu, moraju ga pustiti da igra", rekao je izvor ovog portala i tako najavio šansu za Izraelca.

Podsjećamo, Madar je u ljeto 2018. godine potpisao profesionalni ugovor sa Hapoel Tel Avivom na čak četiri godine, da bi već nakon dvije godine izašao na draft. Boston ga je izabrao kao 47. pika, ali je ostao u Izraelu da dodatno napreduje prije nego što se preselio u Beograd. Tokom dvije sezone u dresu Partizana postalo je jasno da je jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi, pa ne čudi što ga mnogi uskoro vide u NBA ligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC