• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANĐUŠIĆ SE SLOMIO PRED NOVINARIMA, NIJE MOGAO DA ZADRŽI EMOCIJE! Sin u rukama, suze na licu: "Ovo je za njih"

Autor Dragan Šutvić

Danilo Anđušić nije mogao da zadrži emocije poslije titule sa Partizanom.

 anšušić poslije titule partizana  Izvor: MONDO

Danilo Anđušić sa Partizanom je postao šampion ABA lige, uspio je da uradi ono zbog čega se i vratio u voljeni klub. Poslije svega što se dogodilo srpski košarkaš nije mogao da zadrži emocije, pustio je suzu kada je u ruke uzeo svog sina Uroša dok je pričao sa novinarima.

I sam je priznao da mu je teško da pronađe prave riječi poslije ogromnog uspjeha. "Utisci? Ne znam šta bih rekao, teško je da se sve slegne ovako brzo. Uspjeli smo poslije sjajne sezone da krunišemo titulom, dugo očekivana, velika stvar, ponovo smo sa najviše trofeja u ABA ligi, to je prelijepa stvar za sve nas, prekinuli smo post i vratili trofej. Željeli smo to od početka sezone, bio nam je to prvi cilj. Mnogo stvari nam je pomiješano, ispustili smo 2:0, ali nismo dozvolili da se desi Madrid ponovo. Bilo nam je to u malom mozgu, da se ne ponovi opet. Odigrali smo sjajno i osvojili trofej", počeo je Anđušić.

Proslava tek počinje. "Nego šta će biti piva, treba da se proslavi, kad ako ne sad. Žena će da se ljuti što neću nositi burmu večeras."

Upitan je o tome koliko njemu lično znači osvojeni pehar, a onda mu je u ruke stigao sin Uroš. Nije mogao da zadrži suze. "Znači mi mnogo, prvi trofej. Najviše zbog ovoga, prvi trofej od kada sam postao otac, ovaj trofej je za njega, Filipa, moju suprugu koji su bili uz mene u teškim trenucima kroz ovih 10 godina, poslije svega, trofej je tu, predobar je osjećaj. Žao mi je što FIlip i Ivana nisu bili tu, ali su bili u mislima. Hala svima, prije svega navijačima koji su nas podržali. Trofej je tu i to je najbitnije", zaključio je Anđušić.

Pogledajte

02:27
Anđušić
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC