• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVAKA ERA IMA SVOJ POČETAK I KRAJ! Mijailović prvi put o odlasku Pantera u Barsu: Jedno su emocije, a drugo realnost!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sudeći po izjavi predsjednika Partizana Ostoje Mijailovića, čini se da se Kevin Panter opredijelio za bogati ugovor u Barseloni.

 Ostoja Mijailović o odlasku Kevina Pantera u Barselonu Izvor: MONDO/Uroš Arsić/MN Press

Kevin Panter je navodno dobio ponudu Barselone vrijednu šest miliona evra i gotovo sigurno će postati član ovog kluba, ako se nešto ne promijeni u posljednji čas. I dok svi čekaju reakciju Kevina Pantera, koga je čak i Wikipedija "preselila" u Barselonu, oglasio se i predsjednik crno-bijelih Ostoja Mijailović koji je u emisiji "Sportal jutro" kazao da će se klub boriti da ostanu svi igrači, ali samo u granicama budžeta kako ne bi došli u lošu finansijsku situaciju.

"Za nas su to nezvanične informacije koje su izašle iza ponoći. Zaista ne znam, ali potpuno je normalna situacija da kada nekome istekne ugovor da traži bolje ponude, pregovara... Igračima je kratak radni vijek i bore se da zarade što više novca. Jedno su emocije, a drugo je realnost. Borićemo se za sve igrače koji su se dopali Željku Obradoviću i Zoranu Saviću, ali postoje granice i realnost", kazao je predsjednik Partizana tokom gostovanja.

"Svaka era ima svoj početak i kraj, sve što počne mora da se završi. Mi želimo da Panter ostane, ali ako dobije ponudu koju ne možemo da platimo, što je za naše uslove previše, nećemo uvlačiti klub u rizičnu situaciju kao 2017. godine. Nećemo imati roster da ne možemo da igramo treću ligu Srbije, a ne Evroligu. Potrudićemo se oko igrača koje možemo da zadržimo. Druge ekipe u Evroligi su prepoznale da naši igrači vrijede i da su neki kroz rad sa Željkom udvostručili ugovore. I to je uspjeh za naš klub, to nije gubitak, nego preporuka za naš klub", zaključio je Mijailović.

Što se tiče ostalih igrača, predsjednik Partizana nije želio da poimence navodi ko će ostati, a ko otići iz kluba tokom ljeta, ali je potvrdio da će Tristan Vukčević tokom ljeta igrati za Vašington koji ga je izabrao na draftu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC