• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško reagovao zbog Teodore Džehverović! "Ukrali" igrače Zvezdi i Partizanu, pa se javio agent: Ja ih imam više!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čuveni agent Miško Ražnatović nasmijao se zbog tvita jednog navijača o Matijasu Lesoru i Luki Vildozi.

 Miško Ražnatović reagovao na tvit o Teodori Dežhverović Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MN Press

Panatinaikos je namjerio da napravi drim-tim ovog ljeta i nakon dolaska Ergina Atamana počeli su polako da dovode igrače koji su po ukusu trofejnog turskog trenera. Ispostavilo se da su prva pojačanja stigla iz Crvene zvezde i Partizana, pa će nakon velikih bitaka ove - sljedeće godine Luka Vildoza i Matijas Lesor igrati zajedno u timu. 

Iako su bili na suprotnim stranama, zajednička stvar za Argentinca i Francuza je da su ih mediji povezivali sa srpskom pjevačicom Teodorom Džehverović. Prvo se pojavila informacija da je pratila košarkaša Crvene zvezde, dok se potom spominjalo i da joj je simpatičan centar Partizana, što inače nije tačno, ali to nije zaustavilo navijače koji su nastavili da se šale na ovu temu na društvenim mrežama.

Tako je jedan navijač na Tviteru napisao da "Teodora ima više svojih igrača u Panatinaikosu od Miška Ražnatovića", što je nasmijalo i uticajnog agenta. Ražnatović je reagovao i uz osmijeh napisao: "Ja sigurno imam više trenera u PAO."

Naravno, u pitanju je sve šala u dijelu sezone kada nema košarke, a interesantno je da je upravo Ražnatović najzaslužniji što je Ataman potpisao ugovor sa Panatinaikosom. Upravo je u Beogradu zaključena saradnja kada je Ražnatović na jednom mjestu okupio predsjednika kluba Janakopulosa i dvostrukog šampiona Starog kontinenta Atamana, pa se i prije završetka igračke sezone znalo da će napustiti Efes.


Podsjetimo, pisalo se i da je Panatinaikos zainteresovan za Kevina Pantera iz Partizana, ali po svoj prilici će kapiten crno-bijelih potpisati za Barselonu, što je razljutilo Atamana. Želi da nakon katastrofalne sezone "zelenih" podigne klub i da nastavi put na kome je Željko Obradović ostavio Atinjane po odlasku u Fenerbahče.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:18
Teodora Džehverović
Izvor: Tiktok/zadrugaxklipovi
Izvor: Tiktok/zadrugaxklipovi

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC