• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIŠKO RAŽNATOVIĆ NAPRAVIO NAJVEĆU PREVARU U ISTORIJI KOŠARKE! Hrvat u čudu: "Nije mi jasno kako je uspio da ga sakrije"

Čuveni hrvatski trener Neven Spahija oduševljen je Nikolom Jokićem i traži da Miško Ražnatović zbog toga dobije NBA prsten.

 Neven Spahija o Mišku Ražnatoviću Izvor: MN PRESS

Miško Ražnatović izveo je najveću prevaru u istoriji košarke sa Nikolom Jokićem. To je izjavio čuveni hrvatski trener Neven Spahija. On je oduševljen partijama i načinom igre srpskog centra, novog šampiona NBA lige, a u svom stilu prokomentarisao je i kako mu je sve to izgledalo. Puno pohvala iznio je na račun poznatog košarkaškog agenta.

Spahija je u NBA ligi bio pomoćni trener u Atlanti i Memfisu, trenutno je šef struke Venecije, a o Nikoli ima samo riječi hvale. Inače, bio je asistent u Hoksima u periodu kada j Jokić odabran na draftu kao 41. pik. "Nisam tog dečka ni poznavao, nikad ga nisam gledao, samo sam znao da postoji i da igra u Megi. Kasnije sam shvatio da je Miško uspio da uradi nešto što niko nikad nije u istoriji košarke. Bila je to najveća prevara ikada. I dalje mi nije jasno kako je takvog talenta uspio da sakrije. Nikome nije palo na pamet da ga draftuje, dok je Ražnatović u međuvremenu sve dogovorio sa Denverom. Ekipom čiji skauti su stalno bili na treninzima", rekao je Spahija za "Indeks".

Imao je i predlog za čelnike Nagetsa. "Neka naprave još jedan prsten i neka ga daju Mišku, zaslužio je. Uspio je da niko u Evropi nema pojma šta on ima u Megi. Da je neko posumnjao i da je došao da pogleda neki trening ili meč, pa Nikola bi bio među prva tri pika na draftu bez ikakve dileme", zaključio je Spahija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC