• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Transfer bomba evropske košarke! Evroligaš vraća NBA zvijezdu, u super-tim!

Autor Dragan Šutvić

Ako se i ovaj transfer realizuje, da li će postojati jači tim u Evropi? Navijači će morati da se strpe jednu sezonu.

 riki rubio u barseloni  Izvor: MN PRESS

Španski košarkaški NBA as Riki Rubio nadomak je povratka u Barselonu, objavio je "Mundo Deportivo" i blizu je sporazuma prem kojem će se vratiti u taj tim sljedećeg ljeta, 2024. Katalonski portal rekao je da taj povratak nije "nemoguća misija", već ostvarljiva opcija.

"Nije to san, već veoma realna mogućnost. Došlo je čak do toga da su Huan Karlos Navaro, menadžer košarkaške sekcije Barselone i aktuelni plejmejker Klivlend Kavalirsa razgovarali o tome posljednjih nedjelja i postavili temelj dogovora za povratak 32-godišnjeg organizatora igre. Različiti izvori bliski pregovorima potvrdili su 'Mundo Deportivu' da postoji veliko saglasje dvije strane i da je čitav posao praktično dotgovoren", navedeno je.

Rubio je otišao iz Španije u NBA baš iz dresa Barselone, u kojem je 2010. osvojio Evroligu. Tada je bio košarkaška senzacija, ponikla u Huventudu, a sada je iskusni as koji je osvajao titule prvaka svijeta i Evrope sa Španijom i koji ima ogroman staž u najjačoj ligi na svijetu. Velika je šteta što je njegovu prošlu sezonu "presjekla" teška povreda kolena dok je nastupao za Klivlend, u kojem je od 2021. godine. Prethodno je igrao za Minesotu (čak sedam godina), Jutu i Finiks Sanse.

Izvor: MN PRESS

Barselona je u ovom prelaznom roku već dovela velikog španskog talenta Đoela Paru, a najavljen je i dolazak Vilija Ernangomeza iz NBA lige, a mogao bi da dođe i njegov rođeni brat Huančo. Barsa očigledno pravi velike planove i stvara novi tim iz korijena, dok se svakog dana očekuje njen zvanični raskid sa Nikolom Mirotićem.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC